Dėl priaugintų nagų – pykčio audra Klaipėdoje | KaunoDiena.lt

DĖL PRIAUGINTŲ NAGŲ – PYKČIO AUDRA KLAIPĖDOJE

Grožio procedūros ne visada suteikia laimę. Tuo įsitikino ilgų nagų pirmą kartą įsigeidusi jauna mergina, kuri po prastai atlikto darbo pareikalavo gražinti pinigus, o jų neatgavusi paviešino istoriją feisbuke. Pati nagų meistrė vadino tai šmeižtu ir pateikė riebų atsaką.

Pirmadienį mergaitė apsilankė senamiestyje įsikūrusiame grožio salone „E.GO“. Už nagų priauginimo procedūrą ji suplojo 25 eurus. Darbą atliko vizažistė-kosmetologė Simona. Tokia grožio procedūra klientė mėgavosi pirmą kartą, todėl iš karto nesuprato, gerai ji buvo atlikta, ar ne.

Neseniai pilnametystės sulaukusią merginą paprotino jos sesuo Gražina. Pastarosios teigimu, nagai buvo priauginti tragiškai.

„Sesuo jauna, nepatyrusi, aišku, kvaila, kad iš karto nieko nesakė, gal drąsos pritrūko. Kai man parodė savo nagus, pasakiau kad tragedija, pareikalavau grąžinti pinigus. Procedūrą atlikusi meistrė Simona sutiko, bet kai sesuo atėjo pinigų, pasakė kad negrąžins, kol nenuims nagų. Bet sesuo dirba ir neturi laisvos dienos tą dieną, kurią pasiūlė. Sesuo net nebenori sugrįžti į tą vietą, nes ant jos rėkė. Pati meistrė man parašė, kad už šmeižtą būsiu paduota į teismą. Absurdas, pridirba, o kalti lieka kiti“, – pyko Gražina.

Tam, kad nenukentėtų daugiau naivių mergaičių, ji paviešino šį incidentą interneto socialiniuose tinkluose.

„Darbas atliktas nekokybiškai ir dar panaudotas psichologinis smurtas. Vaikas iš kaimo, užsidirbo pinigėlių, kad pasigražintų, bet buvo išpeiktas specialistės. Neva sesers nagai netvarkingi, odelės negražios, tad geriau padaryti neišeina. Ji ir patikėjo. Nors toks darbas nevertas net 5 eurų, mokytis dar ir mokytis“, – apgailestavo Gražina.

Susisiekus su vizažiste Simona, ši tikino nesuprantanti, kodėl klientė iš karto nepareiškė pretenzijų. Esą jeigu netenkino atliktas darbas, mergaitė turėjo teisę atgauti 25 eurus. Tai padaryti specialistė buvo pasiruošusi dar tą pačią dieną, nuėmusi pridėtus nagus.

Pasak vizažišstės, ji buvo apšmeižta be pagrindo, nors šioje srityje nėra naujokė – dirba apie šešerius metus.

Nori, kad nekokybiškus nagus palikčiau, o pinigėlius grąžinčiau.

„Mergaitei gražiai pasakiau, jei netiko nagučiai, ateik pas mane, aš tau juos nuimsiu ir grąžinsiu pinigus. Bet jos kažkodėl nori, kad nekokybiškus nagus palikčiau, o pinigėlius grąžinčiau. Siūliau ateiti pirmadienį 16 val. Tegul ateina viena, su sese ar su visa gimine. Nei aš mažas vaikas, nei čia cirkas“, – dėstė moteris.

Pašnekovės žodžiais, labiausiai ją supykdė šmeižikiški komentarai feisbuke.

„Bandžiau tartis dėl vėlesnio laiko, mergaitė sutiko. Paskui skaitau feisbuke, kokia aš bloga, o apsiginti net neturiu teisės, nes esu užblokuota. Esu kaip ir nuskriausta, nors su viskuo sutikau – ir pinigus grąžinti, ir nagus nuimti. Ir vis tiek netiko“, – širdo specialistė.

Esą į tokią situaciją kosmetologė papuolė pirmą kartą, todėl įtampai nuimti prireikė net valerijonų.

„Jei netiko paslauga, reikėjo iškart sakyti. Juk ne aklai mergaitei padariau. Pačios nagai nukramtyti, nugriaužti, reikėjo nufotografuoti prieš procedūrą. Pasimokiau, kad su žmonėmis iš kaimo nereikia prasidėti“, – mestelėjo pašnekovė.

GALERIJA

  • Dėl priaugintų nagų – pykčio audra Klaipėdoje
Rašyti komentarą
Komentarai (37)

Fu

6 metus dirbanti toki darba "specialiste" turetu informuoti apie galimas pasekmes. Darbas atliktas tikrai baisiai. Tai po to ir nebesinori eiti nei tu nagu augintis nei i kirpyklas eiti. Jei nemoki tokio darbo dirbti ir su zmonem bendrauti tai nedirbk.

Loreta

Kodėl dėl vienos "mergaitės" iš kaimo reikia neigiamai nusiteikti jau prieš visus iš kaimo?

Ini

Is tiesu darbas tikrai prastas. Manikiuriste neismananti savo darbo. Uzkliuvo issireiskimas pilnamete mergaite :DD "vaikui" grazinkite pinugus. Nu jau isvis nusisnekejot. Visa laika teksta skaiciau speliodama ir kiek gi tai mergaitei metu. Vaikeli apgavo.. JUOKINGA. Ji mergina, bet tikrai ne mergaite! Pvz.: "Grazinkite mergaitei pinigus uz per brangiai sumoketus saldainius ar ledus",va ir skaitytusi kitaip. "Mergaitei negraziai priaugino nagus" nepykit bet mano manymu absurdiskas issiresikimas.O gal atejo laikai kai mergaites auginasi nagus, lanko naktinius klubus bei gimto vaikus ..:DDD ?! Vadinkime visus taip kaip priklauso. Mergaite, mergina, moteris !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS