Dėl uždarytos pervažos – vairuotojų įsiūtis | KaunoDiena.lt

DĖL UŽDARYTOS PERVAŽOS – VAIRUOTOJŲ ĮSIŪTIS

Rekonstruojant Tilžės gatvę prireikė uždaryti eismą ties geležinkelio pervaža. Nepatogumai įžiebė aistras, mat kai kurie vairuotojai vis tiek bando laimę, taip sudarydami dideles spūstis.

Naujovės įsigaliojo šios savaitės pradžioje remonto uždarius Tilžės gatvės pervažą. Apie jas pamiršę arba neinformuoti klaipėdiečiai vis dar važiuoja savo įprastu maršrutu, o paskui keikdamiesi apsisuka.

"Jokios informacijos negirdėjau, nors važinėju ten kasdien. O ženklų aš nemačiau, nebent praleidau. Bet labai daug žmonių taip pat skundžiasi – kad užtverta nesupranti tol, kol nosimi atsiremi į pervažą", – internete piktinosi vienas klaipėdietis.

Kiti internautai atrėmė, esą ženklų netrūksta, tiesiog reikėtų atidžiau sekti įvykius spaudoje.

Dar prieš įsigaliojant naujovėms, dienraštis "Klaipėda" rašė, kad į miestą įvažiuoti ir iš jo išvažiuoti norintys vairuotojai nuo pirmadienio arba antradienio ryto turės aplenkti Tilžės gatvę ir rinktis kitą kelią.

Apribojimai bus taikomi dvi savaites – iki liepos 25 d.

Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas teigė, kad planai, bent jau kol kas, nepasikeitė.

Jo žodžiais, nieko keista, kad ne visus žmones ši informacija pasiekė.

"Atostogų metas, gi ne tas galvoj. Turbūt žinia geriau sklinda per draugus, iš lūpų į lūpas. Vieną kartą papuoli, antrą kartą tikrai neužmirši", – kalbėjo V.Švedas.

Uždaryti eismą per geležinkelio pervažą buvo būtina, nes nėra kitos galimybės iškelti ir atnaujinti inžinerinių tinklų. Šie apribojimai buvo numatyti jau pasirašant Tilžės gatvės dalies rekonstrukcijos rangos darbų sutartį.

Eismas organizuojamas kaip ir iki šiol – laikinuoju keliu.

Esą pasirinktas pats parankiausias laikas, kai visi mokiniai atostogauja, nėra didelių miesto renginių.

Iki Jūros šventės eismas per geležinkelio pervažą bus atnaujintas.

"Norime, kad per Jūros šventę žmonėms būtų patogiau. Iki tol reikės truputį pakentėti", – sakė V.Švedas.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Kiek b...

Gali tęstis chaosas miestas. Kaip kokie apkasai. Visur iškasta, visur išrausta. Grubliauskai, tau visai jau p.. viskas? Išrinko ir viskas liuks. Kažkoks bomžynas tampa Klaipėda. Savo darbų kažkas nepadaro....

Eismoinfo.lt

Visi uždarymai ir kiti kelio darbai su terminais matomi www.eismoinfo.lt

hmm

Informacijos buvo sočiai, o ir info lenteles aiškios. Problemos tiems, kurie jų ieško....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS