Gargžduose vyko jau trečiasis Klaipėdos rajono savivaldos ir verslo forumas | KaunoDiena.lt

GARGŽDUOSE VYKO JAU TREČIASIS KLAIPĖDOS RAJONO SAVIVALDOS IR VERSLO FORUMAS

  • 0

Lapkričio 20 d. Gargždų kino teatre „Minija“ į trečiąjį Klaipėdos rajono savivaldybės organizuojamą savivaldos ir verslo forumą rinkosi verslo, savivaldos, bendruomenių atstovai, kurie pranešimų ir diskusijų metu ieškojo geriausio bendradarbiavimo recepto.

Forume dalyvavo 115 verslo įmonių, viešųjų įstaigų, bendruomenių, žiniasklaidos priemonių, savivaldos atstovų, Tarybos narių. Renginį vedė ir diskusijas moderavo žinomas žurnalistas Andrius Tapinas.

Forumo metu buvo perskaityti 6 pranešimai, vyko 2 diskusijos, renginyje dalyvavę ar jį internetu stebėję gyventojai pranešėjams bei diskusijos dalyviams viso renginio metu galėjo užduoti klausimus elektroninėje erdvėje.

Forumo dalyviai kalbėjo ir diskutavo apie tai, kaip gali bendradarbiauti savivalda, verslas ir bendruomenės ką gali pasiekti verslas bendradarbiaudamas su verslu, o bendruomenės – su savivalda ir pan.

Po pranešimų forumo dalyviai keitėsi kontaktais, bendravo neformaliai.

Klaipėdos rajono savivaldos ir verslo forumo tikslas – skatinti rajono verslininkų, savivaldos atstovų, bendruomenių bendradarbiavimą. Forumą organizuoja Klaipėdos rajono savivaldybė biudžeto lėšomis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS