Į prekybos centrą – per duobes | KaunoDiena.lt

Į PREKYBOS CENTRĄ – PER DUOBES

Vėlyvą vakarą klaipėdietis vos nepaliko ratlankio ir padangos duobėje prie prekybos centro BIG. Vairuotojas nusprendė savotiškai pažymėti duobę, kuri galėjo pridaryti bėdų ne vienam vairuotojui.

Vyras socialiniame tinkle "Facebook" paskelbė žinutę, kad kiti vairuotojai atkreiptų dėmesį į nemenką, jo žodžiais tariant, kraterį.

"Tuo metu jau buvo tamsu. Staiga, įvažiuodamas į prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelę, pajutau tokį smūgį po ratais, kad vos dantys neišbyrėjo. Labai skaudžiai pataikiau. Įsivaizduokite situaciją – žmogus susimontuoja naujus automobilio ratus už keturių minimalių Lietuvos algų dydį ir kala jais į tą aštrų kampą. Nemenki nuostoliai gali būti", – tikino vyras.

Paaiškėjo, jog ši duobė yra ne prekybos centro sklypo teritorijoje, o priklauso miestui.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiasis specialistas Linas Šilinskas tikino, jog į gyventojo pranešimą sureaguota.

"Duobė yra savivaldybės prižiūrimoje kelio dalyje. Duobes asfaltbetonio dangose pietinėje miesto dalyje remontuojančiam rangovui duotas užsakymas susitvarkyti. Rangovas užtikrino, kad duobė šiandien bus pažymėta, o rytoj suremontuota", – situaciją trečiadienį komentavo savivaldybės atstovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Viskas gerai. Vakar jau užtaisė.

gikas

Ar jau taiso? Alio!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS