Reikiamą parašų skaičių Palangoje jau surinko tik konservatoriai | KaunoDiena.lt

REIKIAMĄ PARAŠŲ SKAIČIŲ PALANGOJE JAU SURINKO TIK KONSERVATORIAI

Palangos konservatoriai, siekiantys kurorto tarybos mandatų būsimuose rinkimuose, internetu jau surinko reikiamą rinkėjų parašų skaičių ir galės dalyvauti tolimesnėje rinkimų kampanijoje. Kitų Palangos partijų atstovams elektroninius parašus rinkti sekasi sunkiau.

Rinkėjų parašus, kuriais šie pritaria, kad viena ar kita politinė jėga dalyvautų savivaldybių tarybų rinkimuose, galima rinkti specialiuose parašų rinkimo lapuose arba internete.

Palangoje pakanka surinkti 140 parašų, kad būtų galima tęsti rinkimų kampaniją. Klaipėdoje reikia gauti mažiausiai 870 parašų.

Iki vakar dienos Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Palangos skyriaus, kurio kandidatu į merus yra Šarūnas Vaitkus, atstovai vien elektroniniu būdu surinko beveik 200 parašų.

"Esu maloniai nustebintas. Tikrai nesitikėjau, kad per labai trumpą laiką tiek daug žmonių parodys pasitikėjimą manimi ir mūsų komandos sąrašu. Šiuo metu jau turime 181 parašą, pateiktą elektroniniu būdu, tačiau sistema dar leis balsuoti iki sausio 17 d. Gyventojai aktyviai pasirašo ir rinkimų lapuose – surinkti dar 258 parašai. Šie lapai jau beveik užpildyti", – dienraščiui teigė Š.Vaitkus.

Pasirašyti elektroniniu būdu buvo galima nuo gruodžio 28 d.

Kitoms politinėms jėgoms Palangoje internetu parašus sekasi rinkti ne taip sėkmingai.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, partija "Tvarka ir teisingumas" bei visuomeninis rinkimų komitetas "Pirmyn, Palanga ir Šventoji!" iki antradienio turėjo po vieną internetinį parašą, Lietuvos centro partija – keturis, Lietuvos socialdemokratų darbo partija – aštuonis, Lietuvos socialdemokratų partija ir jų pretendentė į merus Svetlana Grigorian – 19 parašų, visuomeninis rinkimų komitetas "Palangiškiai" – 30 parašų.

Parašai yra renkami ir įprastu būdu – pasirašant lapuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

pasmaugta laisve

pasidomėkite kokios Palangoje šalutinės gatvės, Klaipėdos magistralė, pinigėliai sukišti niekiniam akmeniniam įvaziavimo ziedam.Ponui Vaitkui reiktų pasitraukti.

To Janina - Šarūnai

baik rašinėti komentarus apie save. Na kiek galima girtis? Tu gal nebuvau kituose Lietuvos miestuose ir miesteliuose, europos šalyse? Tu pasidomėk toliau Vidmantų kaip keičiasi visa Lietuva ir nustebsi. Gal tada nebeknisi proto su ta savo "nauja infrastruktūra"!!!

Maldininkas

Jeigu išdrįso pakeisti kunigą, laikas būtų pakeisti ir miera
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS