Keisis socialinių išmokų mokėjimo laikas | KaunoDiena.lt

KEISIS SOCIALINIŲ IŠMOKŲ MOKĖJIMO LAIKAS

Nuo sausio keisis socialinių išmokų pristatymo į namus laikas. Apie tikslų laiką, kada pinigai bus atnešami, gavėjai bus informuojami pirmo mokėjimo metu.

Kitais metais socialines išmokas Klaipėdoje pristatys bendrovė „Lietuvos paštas“. Įmonė laimėjo savivaldybės skelbtą viešąjį konkursą šiai paslaugai teikti.

Skelbiama, kad išmokos į namus bus pristatomos nuo einamojo mėnesio 10 iki 25 dienos. Taip buvo ir iki šiol. Tačiau keisis laikas ir data, kada pinigai bus atnešami į konkretų namą.

„Deramės visais būdais, kad grafikas kuo mažiau kistų. Žmonėms, pasirinkusiems gauti išmokas į namus, bet koks pasikeitimas yra stresas“, – tvirtino Klaipėdos savivaldybės Socialinių išmokų poskyrio vedėja Gina Vilimaitienė.

Informaciją, kurią dieną bus pristatomos socialinės išmokos, įmonė „Lietuvos paštas“ gavėjams žada suteikti pirmo pristatymo metu. Tai taip pat galima sužinoti atvykus į Klaipėdos centrinį paštą, esantį Liepų gatvėje, ir Klaipėdos 15-ąjį paštą, esantį Taikos pr. 11.

Asmenims, kurie neturi gyvenamosios vietos arba pasirinko išmokas pasiimti patys, socialinės išmokos bus mokamos Klaipėdos 15-ajame pašte, Taikos pr. 119, kiekvieno mėnesio darbo dienomis nuo 10 iki 25 dienos.

Pasak G.Vilimaitienės, dažniausiai į namus nešamos šalpos išmokos. Tokį būdą pasirenka žmonės, kurie sunkiai vaikšto arba nevaikšto iš viso.

Pabrėžiama, kad asmenims, kurie gauna socialines išmokas į banko sąskaitas, nuo sausio niekas nesikeis.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Bedarbiui

Pašalpa bus 500 kada vėžįs ant kalno sušvilps

bedarbis

kada bus pasalpa 500 e i rankas

Anonimui

Kalbama ne apie centu palikima, o pati pastininke nuo ismokamos sumos i sona atsiseda ne centus o keleta euriuku.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS