Keliaukite šeimomis su „Klaipėdos autobusų parku“! | KaunoDiena.lt

KELIAUKITE ŠEIMOMIS SU „KLAIPĖDOS AUTOBUSŲ PARKU“!

  • 1

Tolima kelionė autobusu gali būti ne tik saugi, bet ir smagi. Tobulinti paslaugas keleiviams užsibrėžęs „Klaipėdos autobusų parkas“ randa naujų būdų tai daryti ir veržiasi į tarpmiestinio pervežimo lyderių pozicijas.

Vienas pagrindinių Klaipėdos bendrovės siekių – kelionę tarpmiestiniais autobusais padaryti pigesnę ir patogesnę šeimoms, keliaujančioms su vaikais. 

Šeimos bilietas suteikia galimybę sutaupyti iki 40 proc. kelionės kainos. Tokį bilietą gali įsigyti nuo trijų iki šešių asmenų grupė, kurioje yra vienas arba du suaugusieji ir bent vienas iki 18 metų vaikas. 

Šeimos bilietą gali nusipirkti tik internetu arba kasose – vairuotojas jų negali parduoti. Įsigyjant bilietus internetu ekrane rodomas specialius šeimos bilieto ženklelis, spragtelėjus ant jo, atsidaro visa papildoma informacija. Apie tai, kad keliauti ketina šeima su vaikais, vertėtų pasakyti ir autobusų stoties kasininkėms – Lietuvoje ne visos keleivių vežimu besiverčiančios įmonės yra įsivedusios tokius bilietus. Šeimos bilietai kiekvienam keleiviui, taip pat ir nemokamai vežamiems vaikams, suteikia atskirą sėdimą vietą.  

Be to, susiruošę į kelionę su mažais vaikais keleiviai turėtų nepamiršti, kad du vaikus iki septynerių metų amžiaus jie gali vežtis nemokamai neužimdami atskiros sėdimosios vietos.

„Klaipėdos autobusų parkas“, būdamas krepšinio klubo „Neptūnas“ rėmėju, uostamiesčio krepšinio komandos sirgaliams, įsigijusiems 2018-2019 m. sezono metinį abonementą į šios komandos varžybas, taip pat suteikia 10 proc. nuolaidą kelionei tarpmiestinio susisiekimo autobusais. 

Visuose Klaipėdos autobusų parko tarpmiestiniuose autobusuose veikia interneto ryšys. 

„Nors tai nėra itin karšta naujiena, o nuolatiniai klientai prie tokios paslaugos yra pripratę, tačiau daugelis pastebi, kad interneto ryšys kasmet vis spartesnis ir stabilus visos kelionės metu“, – pasakojo Vaidas Ramanauskas, UAB „Klaipėdos autobusų parko“ generalinis direktorius. 

Šiemet bendrovės tarpmiestiniuose autobusuose įdiegta dar viena naujovė – autobusais važiuojantys tėvai gali bent trumpai pailsėti nuo savo nenurimstančių atžalų, nes vaikams dovanojami spalvinimo lapai su linksmais paveikslėliais ir spalvoti pieštukai. Tokias dovanėles gauna į Vilnių, Kauną, Uteną ir į kitas atokias Lietuvos vietas vykstantys mažieji. Mat ištverti nejudant porą ir daugiau valandų vaikams labai sunku.

„Klaipėdos autobuso parko“ nuolaidos tarpmiestinių reisų keleiviams:

40 % nuolaida – ŠEIMOS BILIETAS. Gali įsigyti gali 3–6 asmenų grupė, kurioje 1–2 suaugę asmenys ir bent vienas vaikas iki 18 metų.

Du vaikus iki 7 metų amžiaus galima vežtis NEMOKAMAI neužimant atskiros sėdimosios vietos. *

Trečiam ir paskesniam vaikui iki 7 metų taikoma 50 % nuolaida.*

Vaikams nuo 7 iki 10 metų amžiaus taikoma 50 % nuolaida.*

Turintiems metinį abonementą į „Neptūno“ varžybas – 10 proc. nuolaida.

* Šioms Transporto lengvatų įstatyme nustatytoms nuolaidoms taikyti būtinai reikia vaikų asmens dokumentų originalų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Irena

O kodėl nenumatyti ir nenurodyti kelionės maršrutai,kad iš anksto būtų galima planuoti keliones?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS