Kiemuose Klaipėdoje veriasi smegduobės | KaunoDiena.lt

KIEMUOSE KLAIPĖDOJE VERIASI SMEGDUOBĖS

Nesibaigiantys lietūs pridarė bėdų daugiabučių uostamiesčio namų gyventojams, kiemuose ne vienoje vietoje atsivėrė smegduobių, asfalto defektai virto duobėmis.

J.Janonio gatvės 26 ir 28 namų gyventojai baiminasi, kad, vieną dieną įvažiavę į gilią duobę, atsivėrusią šalia kanalizacijos dangčio, paliks joje savo automobilio ratą.

Ne ką mažesnė duobė susiformavo ir ten, kur dar prieš kelis mėnesius buvo sutrūkinėjusi gatvelės danga.

Panašias bėdas išgyvena ir kituose ankštuose kiemuose automobilius laikantys klaipėdiečiai.

Tai verčia žmones svarstyti, kaip suktis iš padėties, baiminantis sugadinti mašinas.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausioji specialistė Nijolė Vedeikienė patikino, kad smegduobės, dėl kurių gali būti gadinamos transporto priemonės ar trikti automobilių eismas, yra vadinamos avarinėmis ir remontuojamos nedelsiant.

Apie tokias duobes gyventojai patys turėtų pranešti specialistams telefonu arba elektroniniu paštu. Pietinės miesto dalies gyventojai apie netikėtai atsivėrusias smegduobes turėtų pranešti Miesto tvarkymo skyriaus darbuotojui Linui Šilinskui e. paštu linas.silinskas@klaipeda.lt arba tel. 396 087.

Šiaurinės miesto dalies gyventojai apie tokias pat problemas gali pranešti N.Vedeikienei e. paštu nijole.vedeikiene@klaipeda.lt arba tel. 396 323.

Rimto kiemų remonto šiemet klaipėdiečiams laukti nebereikėtų, vėlyvas ruduo – netinkamas tam laikas. Paprastai kiemų tvarkymo imamasi balandžio pradžioje arba kovo pabaigoje. Tai priklauso nuo orų.

N.Vedeikienė pasakojo, kad J.Janonio g. 26 ir 28 namo gyventojų jau visai netrukus laukia geros permainos, čia jau šiais metais ketinama pradėti tiesti šaligatvius.

Kitąmet čia ketinama naujai asfaltuoti ir platinti gatvelę.

Specialistai stebi miesto kiemų būklę ir gali gyventojams atsakyti, kada ir kokie darbai konkrečioje vietoje yra numatyti.

GALERIJA

  • Kiemuose Klaipėdoje veriasi smegduobės
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Hmmm

Kiemų nėra ,bet mašina keičia dudorius

Slaunas

Tai ką, mariakai, didžiavotės, mus visaip pravardžiavote, o dabar - šekit špygą! - išsirinkome gerą merą ir Kaunas jau baigia Vilnių prisivyti, ką ten apie suvargusią Klaipėdą bekalbėt.

Nesvarbu

Kur čia matote kiemą,Čia kiemu nėra ,vien pelkės ,išeinu iš laiptinės tiesiai į pelkę,Juliaus Janonio26,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS