Kitą savaitę ims vėsti | KaunoDiena.lt

KITĄ SAVAITĘ IMS VĖSTI

Klaipėdiečiai raginami atsidžiaugti vasariškais karščiais ir saule. Nauja savaitė, anot sinoptikų, atneš vėsesnių orų.

Savaitgalį pajūryje bus karšta, tačiau nuo pirmadienio numatoma permainų.

Šeštadienio dieną sušils iki 24–26, o naktį – 13–15 laipsnių. Pūs silpnas vėjelis, nelis. Sekmadienį didelių pokyčių irgi nelaukiama, dieną bus 22–24 laipsniai, naktį – 12–14 laipsnių aukščiau nulio.

Pasidžiaugę šiluma gyventojai sulauks atgaivos.

"Šeštadienį, sekmadienį dar pasigėrėsime vasara, o paskui grįšime į tikrą birželį. Nuo pirmadienio maždaug po du laipsnius kasdien pradės vėsti", – informavo Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos Tyrimų ir plėtros skyriaus vyresnioji specialistė Judita Navašinskienė.

Nors pirmadienio dieną prognozuojami 20–22 laipsniai, dėl gaivaus vakarų, šiaurės vakarų vėjo jutiminė oro temperatūra bus mažesnė.

Antradienis veikiausiai bus dar vėsesnis, naktį –10–12, dieną tik 14–16 laipsnių šilumos. Gali silpnai palyti.

Naktį iš antradienio į trečiadienį pūs stiprus 10–15 m/s vėjas, termometro stulpelis rodys tik 8–10 laipsnių aukščiau nulio. Dieną temperatūra pakils iki 15–17 laipsnių, be lietaus.

Krituliai neprognozuojami ir ketvirtadienį. Oro temperatūra tądien išliks panaši kaip ir trečiadienį.

Penktadienį dieną numatomas nedidelis lietus, naktį – 8–10, dieną – 14–16 laipsnių šilumos.

"Grįžta tradicinė birželio temperatūra. Kartais birželio pradžia būna dar šaltesnė. Vėsokas bus ir kitas savaitgalis, dienomis apie 15–17 laipsnių, ir vėl – be lietaus", – komentavo J. Navašinskienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Jack

Tai, kad lietaus labai jau reikia Klaipėdai. Ištisi plotai žolės nugeltę, negražu. Nepavydžiu žmonėms, kurie turi daržus. Turbūt keikiasi, kad niekas neauga. O šiaip, smagu, jūra gal kiek sujudins, o tai primena ežerą. Šiandien į pavakarę pakilus lengvam vėjui lyg bandė formuotis bangos, bet labai vaikiškos gavosi. :D

Ash

Pagaliau!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS