Klaipėdiečiai skundžiasi dėl neveikiančių šviestuvų | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDIEČIAI SKUNDŽIASI DĖL NEVEIKIANČIŲ ŠVIESTUVŲ

Klaipėdiečiams kilo nepatogumų dėl išjungtų apšvietimo stulpų nuo Baltijos iki Taikos prospekto, o Priestočio gatvėje tamsiu paros metu nebuvo matyti nei šaligatvio, nei autobusų stotelės. Žmonės svarstė, galbūt vykdomi remonto darbai, o gal nuo šiol visuomet teks vaikščioti tamsoje?

Bendrovės „Klaipėdos paslaugos“ Gatvių infrastruktūros departamento direktorius Dainius Petrauskas teigė, kad Taikos prospekte praėjusią savaitę tikrai įvyko kabelio gedimas, tačiau jis jau sutvarkytas, tad apšvietimas vėl veikia.

Šią savaitę Priestočio gatvėje dėl neveikiančių šviestuvų buvo sunkiai pastebima autobusų stotelė, o šaligatvis – visiškai skendėjo tamsoje.

„Vieta nėra labai saugi, o einant nuo geležinkelio stoties iki autobusų stotelės, buvo visiškai tamsu“, – skundėsi keliauti pasišovusi klaipėdietė.

Pasak D. Petrausko, šioje vietoje nustatyti gedimo vietą ir sutvarkyti gatvės apšvietimą kol kas sudėtinga.

„Žinoma, kad toje gatvėje irgi yra kabelio gedimas, tačiau sunku nustatyti, kurioje vietoje. Darbuotojams reikia laiko, kad nustatytų, kur būtent yra problema“, – paaiškino D. Petrauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

geltonoji spauda

tarybinė klaipėda niekaip negali persiorentuoti,kad jau ne rusų laikai.Tada buvo madinga rašyti-po prosbe trudiaščiesia

Į eilę stokite

Vingio gatvėje prie LIDL keli šviestuvai jau pora metų nešviečia ir į savivaldybę parašyta, o jei dzin, skersą pieštuką paguldė, matyt pavasario laukia.

ak

,,Klaipėdiečiams kilo nepatogumų dėl išjungtų apšvietimo stulpų nuo Baltijos iki Taikos prospekto"- žurnalistinis ,,šedevras". Redakcija galėtų būti reiklesnė savo korespondentams.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS