Klaipėdiečius kviečia į bendrą maldą už motinas ir Ukrainos palaikymo koncertą | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDIEČIUS KVIEČIA Į BENDRĄ MALDĄ UŽ MOTINAS IR UKRAINOS PALAIKYMO KONCERTĄ

Ruošiantis Motinos dienai, Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės parapijoje vyks specialiai šiai šventei skirtos maldos ir mišios, o sekmadienio vakarą klaipėdiečiai bus kviečiami ir į Ukrainos palaikymo koncertą.

Balandžio 30-ąją 18 val. šioje bažnyčioje vyks mišios už mirusias mamas. Prieš pamaldas bus skaitomi klaipėdiečių surašyti mirusių motinų vardai.

Visi bus kviečiami mamas prisiminti ne tik nešant gėles ant jų kapų, bet ir bendroje maldoje, kartu su visais tikinčiaisiais.

Gegužės 1-ąją visos tą dieną vyksiančios mišios bus skiriamos gyvoms motinoms, o po jų kunigas mamoms suteiks palaiminimą.

Po šių mišių Klaipėdos gatvėmis vyks Rožinio kelias iki Šv. Kazimiero bažnyčios, aplankant Vilties kryžių Danės skverelyje.

Tą pačią dieną, sekmadienį, 17 val. Marijos Taikos Karalienės bažnyčioje prasidės koncertas "Sveika, Taikos Karaliene!", skirtas palaikyti karo siaubiamą Ukrainą. Programoje nurodyta, kad bus giedamas Ukrainos himnas, skambės dainos ir giesmės.

Koncerte skambės 10 "Ave Maria", skirtingų kompozitorių sukurtų giesmių, susiveriančių į vieną Rožinio paslapties maldą Taikos Karalienei. Muzikinius kūrinius sujungs Klaipėdos dramos teatro aktorės Nijolės Sabulytės deklamuojamos R.M.Rilkės, H.Nagio, J.Marcinkevičiaus eilės.

Kiekvienas kviečiamas pasimelsti, kad karas greičiau baigtųsi ir į Ukrainą bei kitas šalis, kuriose vyksta karo žiaurumai, pagaliau ateitų taika.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Anonimas

Nacistine Chohliandija bus sunaikinta.

man tai jie iš vis kažkokie įdomus

užsidėja kažkokias kepures, pagonims nepriimtinas, skleidžia kažkoki šūda žydpalaikių, jūs man paaiškinkit koks rišys tarp žydų ir mūsų prieš tūkstanti metų, gal mes tuos žydus ir sukūrėm, o jie to nežino

tam Pabodo

ne tu jau čia perlenki...Žiauriai. Žmonės nuo karo pabėgo ir joki jie nežertvos.O tau už toki šlykštų moterų vaikų įžeidinėjimą labai norėčiau dėt į snukį...Tiek to.Gal nesveikas esi..//// visi turi suprast ir užjaust. Tik va mūsų valdžiukė kaip visada visas problemas ir uždirbtas bėdas sumeta savo šalies eiliniams piliiečams. Kol kas šelpiam, aukojam, nuomojam bet norėtūsi žinot iki kurio laiko taip reikės? Negalėsim vos pragyvenantys patys, tuo pačiu nuolat rūpintis iš ko gyventi migrantams. Paprasčiausiai fiziškai nepajėgsim..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS