„Klaipėdos baseinas“ kviečia šeimas išbandyti savo jėgas nemokamame renginyje! | KaunoDiena.lt

„KLAIPĖDOS BASEINAS“ KVIEČIA ŠEIMAS IŠBANDYTI SAVO JĖGAS NEMOKAMAME RENGINYJE!

  • 0

Rugsėjo 12-ąją paaiškės stipriausia ir geriausiai plaukianti Lietuvos šeima: „Klaipėdos baseine“ vyksiančiame turnyre Dano Rapšio taurei laimėti kviečiamos varžytis komandos iš visos šalies!

„Norime Jus pakviesti į „Klaipėdos baseine“ organizuojamą dar vieną NEMOKAMĄ renginį! Raginame registruotis ir išbandyti savo jėgas išskirtiniame plaukimo turnyre D. Rapšio taurei laimėti.

Visa šeima – ant vienos bangos! Vasara jau ruošiasi išeiti, todėl pats laikas pratęsti vandens pramogas „Klaipėdos baseine“.

Kviečiame registruoti trijų asmenų komandą, išbandyti savo jėgas turnyre, ir susitikti su pačiu Danu Rapšiu jau rugsėjo 12 d.

Registracija: https://bit.ly/38L9J75.

P. S. Išduosime paslaptį, dalyviai sporto komplekso paslaugomis visą renginio dieną galės naudotis nemokamai“, – teigia renginio organizatoriai.

„Plaukti gali kiekvienas. Kuo mūsų daugiau atranda savyje aistrą plaukti, tuo stipriau puoselėjame plaukimo tradicijas Lietuvoje, ugdome naująją kartą. Net jeigu nesijaučiate plaukimo čempionais – išbandykite savo šeimos jėgas vandenyje. Juk nugalėtojais negimstama, o tampama“, – anksčiau apie renginį kalbėjo D. Rapšys.

GALERIJA

  • „Klaipėdos baseinas“ kviečia šeimas išbandyti savo jėgas nemokamame renginyje!
  • „Klaipėdos baseinas“ kviečia šeimas išbandyti savo jėgas nemokamame renginyje!
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS