Klaipėdos gatvėse – Belgijos karinis konvojus | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS GATVĖSE – BELGIJOS KARINIS KONVOJUS

Baltijos prospekte ar Šilutės plente kovinę techniką išvydę klaipėdiečiai neturėtų nustebti. Šiomis dienomis per uostamiestį į Estiją keliaus Belgijos rotacinių pajėgų kariai.

Klaipėdos valdžia informavo, kad sausio 7–11 dienomis miesto gatvėmis riedės karinės technikos kolonos.

Pastarosios judės į ir iš Centrinio Klaipėdos terminalo didžiagabaritėmis ir sunkiasvorėmis transporto priemonėmis pagal patvirtintą maršrutą.

Vienas jų: nuo Klaipėdos miesto ribos – magistralinio kelio A1 Vilniaus pl., Šilutės pl., Baltijos pr., Baltijos pr. 40. Kitas – iš Centrinio Klaipėdos terminalo Baltijos pr., Šilutės pl., Vilniaus pl. iki Klaipėdos miesto ribos – magistralinio kelio A1.

Kaip teigė Lietuvos kariuomenės Strateginės komunikacijos departamento atstovas karininkas kapitonas Andrius Dilda, klaipėdiečiams nėra ko baimintis – į uostą, kaip ir buvo planuota, atplaukia Belgijos kariuomenės technika.

Belgijos rotacinių pajėgų kariai per Lietuvą ir Latviją keliaus į Estiją.

"Tiesiog jie naudojasi Klaipėdos uostu, kaip tarpine stotele, ir iš Centrinio Klaipėdos terminalo vyks per miestą. Karių tikslas – Estija", – tikino A.Dilda.

Anot pašnekovo, kariškiai važiuos mažesnėmis kolonomis, bet kiek dažniau, kad netrikdytų eismo.

Dėl saugumo sumetimų atstovas neatskleidė, kokiomis valandomis konvojus judės miesto gatvėmis.

Aišku tik tiek, kad dienos metu.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Anonimas

Apie vatnykus gerai arba nieko.Vatnykai zino ka kalba.Be reikalo strapailioja ant Liet.zemes.Vistiek patiems reikes gintis.O praktikuojasi siaip sau.Is neturejimo ka veikt.Pinigus jug moka.

atsarado kamandirai,

troliai -jus ne savo proteviu zemeje,ko cia kamanduojate,kas ka turi isileisti,ka noresime ta ir isileisime ,nepatinka ,prasom i vagzala ir damoj,

Pagarba mus saugianciau NATO

Lietuva dergiantys okupantu palikuonys, nevykeliai, kitaip sakant vatnikai, lauk i savo istorine nusiurusia tevyne rytuose, civilizuotame kraste jums nevieta!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS