Klaipėdos LEZ investuotojus vilios greitu įsikūrimu | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS LEZ INVESTUOTOJUS VILIOS GREITU ĮSIKŪRIMU

  • 2

Klaipėdos laisvoji ekonominė zona (LEZ) savo teritorijoje investuoja į gamybinio pastato statybas, kurį ketina nuomoti investuotojams, rašo „Verslo žinios“.

„Anksčiau investuotojai daugiau domėdavosi plyno lauko investicijomis, o pastaruoju metu rinkoje stebime kitokias tendencijas. Vis daugiau ateina klientų, kurie nori nuomotis patalpas. Turime į tokį poreikį reaguoti“, - tvirtino Klaipėdos LEZ valdymo bendrovės vadovas Eimantas Kiudulas.

Anot jo, planuojama, kad 16 tūkst. kv. metrų ploto pastatas LEZ teritorijoje iškils kitų metų vasarą. Į jo statybas investuojama 2,7 mln. eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Girdėjau ka

Petrauskui rekia iki žemės lenktis ka toki bruda sukurė?

Šioje laisvoje ekonominėje zonoje

neturi teisės įsikurti cheminės pamonės, pavojingos miestui įmonės.Deja yra kitaip-mūsų miesto valdytojai laukia tokių išskėstom rankom.Jų jau prigrūsta visa ši teritorija.Laisvos nuo mokesčių zonos vadovybė netgi apdovanojamus už gerą darbą ima..:D).Vietoje to, kad būtų nubausta už darbo taisyklių nesilaikymą.O kokia iš to LEZ - o nauda mums?Be grėsmių ir kelių šimtų darbuotojų(kurie ateina pagal pažintis..)nieko mums neduoda(čia jie laisvi nuo mokesčių..).///Vėl susiduriame su kreivių veidrodžių karalyste kai ciniškas apgaudinėjimas ir žala pateikiama visuomenei kaip norma( panašiai kaip ,,Klaipėda -sveikas miestas:D)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS