Klaipėdos meras į rinkimus eis su žinomais vardais | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS MERAS Į RINKIMUS EIS SU ŽINOMAIS VARDAIS

  • 53

Liberalų sąjūdį palikęs uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas trečios kadencijos sieks subūręs visuomeninį rinkimų komitetą „Vytautas Grubliauskas ir komanda“. Jo komandoje – nemažai žinomų Klaipėdoje vardų.

„Šiai dienai mes turime užsiregistravusius 27 pretendentus į Klaipėdos miesto tarybos narius, tačiau sąrašas pildosi labai aktyviai kiekvieną dieną. Kaip žinote, minimumas Klaipėdoje turėtų būt ne mažiau 16, mes jau greit pasieksim dvigubą ribą“, – penktadienį BNS sakė V. Grubliauskas.

Komitetui taip pat priklauso buvęs Klaipėdos miesto meras Rimantas Taraškevičius, laikinasis Klaipėdos universiteto rektorius Artūras Razbadauskas, dirigentas Vladimiras Konstantinovas, žurnalistė Virginija Spurytė, viešojo transporto specialistas Audrius Petrošius, kultūros sektoriuje dirbanti Kristina Norvilė, šiuolaikinių technologijų specialistas Vytis Radvila, neįgaliųjų bendruomenės atstovė Jūratė Ruškė ir kiti.

„Tai derinys ir lydinys jaunatviško veržlumo, ambicingumo ir niekam abejonių nekeliančios patirties ir kompetencijos. Tikslas ir buvo sutelkti stiprius, ambicingus žmones ir tuo pačiu metu – išmintingus bei patirties turinčius“, – teigė uostamiesčio vadovas.

Savivaldybių tarybų ir merų rinkimai vyks kitų metų kovo 3 dieną.

Anksčiau V. Grubliauskas į uostamiesčio tarybą ir merus buvo keliamas kaip Liberalų sąjūdžio kandidatas. Dabar partijos Klaipėdos skyrius pasirinko į merus kelti Seimo nario Simono Gentvilo kandidatūrą. Po to V. Grubliauskas paliko Liberalų sąjūdį.

Rašyti komentarą
Komentarai (53)

klp

Jei gali nedainuoti - nedainuok....

bet tai kaip išeina?

kad tame sąraše amžini politikai-kalbėtojai. Išdūmė kas iš liberalų partijos, kas iš tvarkiečių ir dabar save įsivardino labai jau žinomais. Tarybos sekretoriai visokie, o kas yra rimtą darbą daręs ar sukūrę ką nors?

klaipediete

kai reirėjo vaikams su negalia palikti mokyklą pietinėje dalyje tai pasišaipė . o dabar pirmoje eilėje pasistatįęs žmogų su negalia. tai pasirodo kas jis per žmogus .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS