Klaipėdos meras po miestą užpylusios liūties aiškinsis problemas dėl lietaus nuotekų | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS MERAS PO MIESTĄ UŽPYLUSIOS LIŪTIES AIŠKINSIS PROBLEMAS DĖL LIETAUS NUOTEKŲ

Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus po miestą sekmadienį užpylusios stichinės liūties aiškinsis lietaus nuotekų sistemos problemas.

„Suprantu, kad prieš gamtą esame bejėgiai ir tokių reiškinių tik daugės, tačiau turime imtis priemonių, kad esant tokioms situacijoms būtų patirti kuo mažesni nuostoliai ir kiekvienas iš Jūsų nepatirtų nepatogumų“, – sekmadienį feisbuke paskelbė meras.

A. Vaitkus pranešė pirmadienį sukvietęs atsakingus asmenis, tarp jų ir bendrovės „Klaipėdos vanduo“ atstovus, situacijai išsiaiškinti bei ieškoti skubių sprendimų.

Sekmadienio rytą šalies vakariniuose rajonuose kilus labai smarkiai liūčiai, ypač daug prilijo Klaipėdoje, kur, preliminariais duomenimis, buvo pasiektas stichinio lietaus kiekis.

Bendrovė „Klaipėdos vanduo“ sekmadienį informavo, kad dėl intensyvaus lietaus gatvėse vanduo nespėjo sutekėti per lietaus nuotekoms skirtas groteles, pranešimai gauti dėl susikaupusio vandens Liepų, H. Manto, P. Lideikio, Debreceno gatvėse.

Bendrovė pranešė, kad sudėtingesnė situacija buvo susidariusi H. Manto gatvėje po viaduku, vairuotojų buvo prašoma aplenkti šį ruožą.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Benas

Na ,mūsų policija, - tiesiog “ aukštumoje” su savo veiksmais tokioje situacijoje. Matyt valdžia nurodymų nedavė o patys ir nesusiprato, kaip tokiose situacijose turėtų veikti.

Darius

Broliai artojai, - aiškintis reikia ne tada , kada masė mašinų po potvynio bus nurašytos , kada žmonės iš savo rūsių o verslininkai - iš verslo patalpų pumpavimo vandenį , jau nekalbu apie eilinius nepatogumus norint susisiekti, tokie potvyniai nuolat kartojasi, bet visi susirinkusieji pasvarsto, padejuoja vienas kitam o problemos išbesmės taip niekas ir nesprendžia, viskas eilinį kartą paliekama savieigai. Tokiais atvejais ne tik avarinės tarnybos turi dirbti bet padėti eismo problemas spręsti ir Policijos ekipažams. Juk žmonės stihijos užklupti būna pasimetę ir nežino ko griebtis. Kai tuo tarpu Policijos ekipažai , pavažiavę šiek tiek atokiau- tikrina vairuoyojų blaivumą.

na

viskas prasidejo po tipo gatves rekonstrukcijos ir tik stipresnis lietus po viaduku visada pilna vandens,gal reikejo gerai sutvarkyti ir lietaus kanalizacija.po tuo viaduku gal jau 5 metai ar net daugiau visada po lietaus vanduo.na o danes gatve juk nesenai skvera tvarke tai o kanalizacijos nesutvarke.o tokie lietus buna du tris kartus per metus ko cia pergyventi,po keliu valandu to vandens neliko,bet vairuotojams butinai reikia cia ir dabar vaziuot po tuo viaduku.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS