Klaipėdos savivaldybės administracija ieško darbuotojų | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS SAVIVALDYBĖS ADMINISTRACIJA IEŠKO DARBUOTOJŲ

Klaipėdos savivaldybės administracija ieško keliolikos įvairių skyrių specialistų. Nuo sausio pradžios savivaldybėms perdavus kai kurias papildomas funkcijas, darbuotojų pritrūko Viešųjų pirkimų ir Žemėtvarkos skyriuose.

Šiuo metu savivaldybė, be keturių Viešųjų pirkimų skyriaus vyriausiųjų specialistų, ieško Informacinių technologijų skyriaus bei Socialinės paramos skyriaus Socialinių išmokų poskyrio specialistų, taip pat Ekonominės plėtros grupės ir Turto valdymo skyriaus vyriausiųjų specialistų.

„Nuo šių metų sausio 1 d. savivaldybės administracija tapo centrine perkančiąja organizacija, vykdančia biudžetinių įstaigų viešuosius pirkimus, kurių vertė 15 tūkst. eurų ir daugiau. O nuo 2024 m. sausio 1 d. savivaldybės administracijai perduota papildoma funkcija – savivaldybės pavaldume esančių viešųjų įstaigų 15 tūkst. eurų ir didesnių viešųjų pirkimų centralizuotas vykdymas“, – Klaipėdos savivaldybės Personalo skyriaus vedėja Inga Gelžinytė-Litinskienė paaiškino, kodėl Viešųjų pirkimų skyriui reikia net keturių specialistų.

Personalo skyriaus vedėja patikino, kad septynių specialistų reikės ir Žemėtvarkos skyriuje, kuriam nuo sausio teks kai kurios Nacionalinės žemės tarnybos (NŽT) funkcijos, tiesa, keturi specialistai pereis iš NŽT, o dar trijų teks ieškoti.

Miesto savivaldybė skelbia konkursą ir Klaipėdos lopšelio-darželio „Žiburėlis“ direktoriaus pareigoms.

Vaikų lopšeliuose-darželiuose nuo sausio 1 d. bus tam tikrų pasikeitimų dėl kadencijų, kai kuriais atvejais kadencijos pratęstos, kai kur išrinkti nauji vadovai.

Be to, ieškoma žmogaus viešosios įstaigos Klaipėdos miesto poliklinikos vyriausiojo gydytojo penkerių metų kadencijai.

Kandidatų pareiškimų į šias pareigas tikimasi iki balandžio 30 d.

Poliklinika yra viena didžiausių miesto sveikatos priežiūros pirminio lygio paslaugas teikiančių įstaigų, kuriai savo sveikatos priežiūrą patiki per 35 tūkst. klaipėdiečių.

Šiuo metu poliklinikai patikėta imtis koordinatoriaus vaidmens naujai įsteigtame Sveikatos centre funkcinio bendradarbiavimo būdu, sukuriant ir užtikrinant jame dalyvaujančių 35 miesto gydymo įstaigų kokybišką bendradarbiavimą bei efektyvius vadybinius sprendimus teikiant sveikatos priežiūros paslaugas.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Egle

Turėtų būti buvusių vadovų tiesioginė atsakomybė savo turtu.

nusipirke

diplomus užriete nosis gyventoju tarnai pakišineja miesto tarybai tvirtint savo nesmones pagal zadanijastuo metu kuomet turi būt atvirkščia Kad taryba tur duot nurodymus visai tai kompanijai o ne administracija Baikit jodyt jaunus sugebončius žmones ir p i/kit lauk senas korumpuotas s/tervas ėdončias visus ka pagauna

Klpd.

Manau kad Klaipėdos savivaldybėje (kaip ir kitose, beja) trūksta gero darbo organizavimo, tikslingo, racionalaus finansų panaudojimo ir apgalvotos miesto valdymo sistemos. Dar ir Vilnius ,,nusivažiavęs " ir ,,supuvęs" - iš ministerijų specialistai išsilakstę. ko paklausi, to negausi..Vieni teoretikai ir giminių-pažystamų lūseriai:D)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS