Klaipėdos tarybos narys atsisakė mandato | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS TARYBOS NARYS ATSISAKĖ MANDATO

„Išvykstu gyventi į užsienį“, – Klaipėdos miesto tarybos posėdyje ištarė mažiau nei prieš metus su partija „Laisvė ir teisingumas“ į uostamiesčio tarybą išrinktas Steponas Venckus. Jį esą turėtų pakeisti Ramūnas Mika.

„Ačiū visiems už darbą kartu. Šitas posėdis man buvo paskutinis. Mane pakeis R. Mika. Tiek. Išvykstu gyventi į užsienį“, – baigiantis vakarykščiam posėdžiui pagarsino S. Venckus.

„Sėkmės jūsų kelyje, Steponai“, – palinkėjo meras Arvydas Vaitkus.

S. Venckus į Klaipėdos tarybą buvo išrinktas pernai kovą.

Rinkimuose dalyvavo partijos „Laisvė ir teisingumas“ sąraše, nors pats yra nepartinis.

Nepilnus metus miesto taryboje jis dirbo vadinamųjų žemaitaitininkų frakcijoje, kuri ne taip seniai buvo pervadinta „Nemuno aušra“.

Mieste apie S. Venckų labiau tapo žinoma, kai pernai rugsėjį portalas „delfi.lt“ parašė apie Klaipėdos miesto apylinkės teismo rūmuose baigtą nagrinėti civilinę bylą, kurioje šilutiškis Nerijus Lukošius reikalavo iš S. Venckaus ir jo žmonos priteisti jiems esą pervestus 53 tūkst. eurų, 5 proc. dydžio metines palūkanas ir bylinėjimosi išlaidas.

Šilutiškis teigė, esą tokią sumą jis S. Venckui pervedė per tris kartus už 4 arų ploto žemės sklypą Nicoje, Žydrojoje Rivjeroje (Prancūzija).

Anot bylos medžiagos, ieškovas tvirtino, neva Venckai savo įsipareigojimų neįvykdė, nes notarinė žemės sklypo pirkimo–pardavimo sutartis taip ir nebuvo sudaryta.

Vyras esą ne kartą kreipėsi, ragindamas neva jo sumokėtas sumas grąžinti, tačiau niekas lėšų negrąžino.

Pernai spalį S. Venckus pirmos instancijos teisme išgirdo jam palankų sprendimą, o nepraėjus nė keturiems mėnesiams, atsisakė Klaipėdos miesto tarybos nario mandato ir pats paskelbė išvykstąs gyventi į užsienį.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

siaips

Teks Stepai ta vieta atiduoti Žemaitaičiui. Po šiandienos antikonstitucinio 77 seimo nariu veiksmo tas butu logiška.

opa

prasidėjo protų nutekėjimas :)))))))

Nebėr kantrybės

Kam tokius renka?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS