Miestiečius blaško varna | KaunoDiena.lt

MIESTIEČIUS BLAŠKO VARNA

Uostamiesčio vairuotojų, riedančių Herkaus Manto gatve, laukia staigmena. Priešais juos netikėtai išnyra milžiniško dydžio varna. Pastaroji vienus linksmina, o kitus – gąsdina.

Gyventojams važiuojamojoje kelio dalyje mojantis padaras kelia įvairių emocijų. Siekdamas į save atkreipti dėmesį, jis kviečia užsukti į šalia esantį nuotykių parką "Kar Kar".
Panašu, kad kostiumuotas žmogus darosi vis drąsesnis, nes nepabūgsta išlėkti į kelią, kur rieda automobiliai. Gyventojai svarstė, ar tokia parko reklama neblaško vairuotojų dėmesio.

Kaip teigė "Kar Kar" parko vadovas – Klaipėdos miesto veikėjas Mindaugas Žilys, varna vairuotojams nepatogumų nesukelia. Priešingai – linksmina ir gerai nuteikia miestiečius.

"Tai – mūsų parko personažas. Stengiamės pralinksminti liaudį, kad žmonės nusišypsotų", – sakė M.Žilys.

Esą varna ne tik mojuoja bei kviečia į parką, bet ir užsiima su pramogaujančiais vaikais. Vadovo teigimu, kostiumuotas darbuotojas taisyklių nepažeidžia.

"Jam įsakyta laikytis visų saugumo reikalavimų, taip pat ir Kelių eismo taisyklių. Čia dirba protingi žmonės, tad jokių išsišokimų, tikiuosi, nėra", – aiškino pašnekovas.
M.Žilio žodžiais, nors varnos kostiumas visada yra tas pats, tačiau jį vilki skirtingi žmonės.

Parko vadovas tikino, kad paprastai klaipėdiečiai džiaugiasi varna ir jokių incidentų jos veiklos istorijoje nepasitaikė.

Tiesa, joks oras varnai dirbti nekliudo. Lyjant lietui ar pučiant klaipėdietiškam vėjui, ji ištikimai saugo kelią, laukdama naujų pakeleivių.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

abne

nepavydekimi-blogiau nebus,jeigu palinksmins.

Mmm

Noriu pamatyti Sex Shop'o personažus pakelėje.

yra

gera reklama,yra bloga reklama,galvojau,kad kitokios reklamos nebuna-bet yra ir VARNA bei pavadinimas KAR-KAR,nu kokiu kausu turi gimti,kad taip is saves tyciotis?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS