Naktiniai E. Masiulio nuotykiai Klaipėdoje: žadėjo žolės, meilės ir „feelingo“ | KaunoDiena.lt

NAKTINIAI E. MASIULIO NUOTYKIAI KLAIPĖDOJE: ŽADĖJO ŽOLĖS, MEILĖS IR „FEELINGO“

  • 55

Feisbuke savaitgalį plinta vaizdo įrašas, kuriame užfiksuoti buvusio Seimo nario, „MG Baltic“ politinės korupcijos byloje teisiamo ir į Klaipėdos merus kandidatuojančio Eligijaus Masiulio naktiniai nuotykiai Klaipėdos senamiestyje.

Įraše užfiksuota, kaip galimai įkaušęs politikas naktį Klaipėdoje dalija pažadus jį, kaip spėjama, užkalbinusiems jaunuoliams.

„Bus daugiau žolės, šviesos, meilės ir „feelingo“, – nelabai rišliai pikantiškus rinkimų pažadus dalija E. Masiulis.

Tiesa, pratęsti kandidato į Klaipėdos merus „interviu“ greitai sutrukdė draugiją E. Masiuliui palaikiusi moteris.

Naktiniai E. Masiulio nuotykiai sudomino ir visuomenės veikėją, mitingų organizatorių Andrių Tapiną. Jis feisbuke komentavo: „Samuelis Beketas laukė Godo. Eligijus Masiulis penktadienio naktį Klaipėdoje laukė fylingo. P.S. Turėtų būti geras jausmas politikui, kai tave gatavą filmuoja gatvėje, tu pezi niekus ir žinai, juk blogiau tai tikrai nebus“.

E. Masiulis 2016 metais pasitraukė iš aktyvios politikos, kai paliko Seimo nario ir Liberalų sąjūdžio pirmininko pareigas, o teisėsauga pareiškė jam įtarimus paėmus kyšį iš koncerno „MG Baltic“ viceprezidento Raimondo Kurlianskio.

Ši byla dabar yra nagrinėjama Vilniaus apygardos teisme.

Rašyti komentarą
Komentarai (55)

Aš+

Čia gyvas pavizdys, kaip galimai iš būsimo prezidento, gali žmogus taip nusiristi. Dabar kaimo lygio žmogelis. Kuo toliau, tuo labiau atsiskleidžia, koks jis realybėj yra. Su gražuliu į parankę ir į kaimo trabaksus gali varyt pa smergas.

Nebutinai

Jo karjera tuom turėtų ir uzsibaigti, bet čia Lietuva...

nuosmukio pasekmė jau akivaizdi

Politikai praradę savo padėtį amžiams,dėl susikompromitavimo aukščiausiu lygiu visada apsimeta kvailiais arba iš tikro sukvailėja
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS