Nuolaidomis vilios ir dienraštis | KaunoDiena.lt

NUOLAIDOMIS VILIOS IR DIENRAŠTIS

Šiandien prekybos ir pramogų centre "Akropolis" "Jamam" akcijos metu dienraščio "Klaipėda" skaitytojai kviečiami pasinaudoti išskirtinėmis nuolaidomis bei pasiūlymais.

Dienraščio "Klaipėda" atstovų teigimu, šiandien "Akropolyje" vienintelį uostamiestyje pirmadieniais pasirodantį laikraštį bus galima įsigyti ypatingomis sąlygomis.

"Vienai diena sugrįš jau pasibaigusi prenumeratos akcija", – tvirtino atstovai.

Užsisakyti dienraštį "Klaipėda" visiems kitiems metams su pristatymu į namus šiandien kainuoja tik 45 eurus. Kaina įmonėms – 49,20 euro. Gyventojams prenumeruojant dienraštį standartine kaina, suma siektų 59,40 euro.

Pasinaudoti išskirtine galimybe gali ir savaitraščio "Klaipėda" rusų kalba skaitytojai. Jiems metinė laikraščio prenumerata siūloma už 16,20 euro, juridiniams asmenims – už 17,80 euro.

Be to, visi kitiems metams užsiprenumeravusieji "Klaipėdą" lietuvių kalba gaus dovaną – kalendorių 2017-iesiems.

"Klaipėdos" prenumerata 2017-iesiems gali tapti puikiu žiemos švenčių netikėtumu.

"Skaitytojai jau turi progą pagalvoti ir apie kalėdines dovanas, kuriomis pasirūpinti gali iš anksto. "Klaipėdos" prenumerata 2017-iesiems gali tapti puikiu žiemos švenčių netikėtumu", – tikino laikraščio atstovai.

"Klaipėda" yra išskirtinis spaudos leidinys uostamiestyje. Jis vienintelis pasirodo pirmadieniais, džiugina gausesniu nei kitų leidinių puslapių skaičiumi ir informacijos kiekiu.

"Kiekvienos dienos numeris skaitytojus pasitinka skirtingais priedais: "Jūra", "Sveikata", "Autodromu" "Ekonomika", "Atžalynu", "Pramogų gidu", "Vakare".

Kartu su laikraščiu kartą per mėnesį platinamas kultūros ir meno žurnalas "Durys", pasirodo kitų teminių žurnalų. Neseniai prenumeratorius pasiekė leidinys "Sveikata".

Šiandien "Klaipėdą" vykstančios "Jamam" akcijos metu galima užsiprenumeruoti "Klaipėdos" skyriuje prekybos centre "Akropolis", Taikos pr. 61.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS