Pajūryje – šilta, bet vėjuota | KaunoDiena.lt

PAJŪRYJE – ŠILTA, BET VĖJUOTA

Šį savaitgalį ir kitą savaitę šalta nebus, tačiau šiandien pajūrį vėl talžys stiprus vėjas. Vėliau jis kiek aprims. Artimiausiomis dienomis žadamas ir lietus.

Šį savaitgalį ir kitą savaitę šalta nebus, tačiau šiandien pajūrį vėl talžys stiprus vėjas. Vėliau jis kiek aprims. Artimiausiomis dienomis žadamas ir lietus.

Meteorologų teigimu, šiandien ir rytoj bus debesuota, kartkartėmis pasirodys lietus.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos Jūrinių prognozių skyriaus vedėjo Liongino Pakščio teigimu, artimiausiomis dienomis bei kitą savaitę bus šilta, tačiau vėjuota.

Šiandien vėl sugrįš ketvirtadienį uostamiestį siaubęs vėjas – jo greitis turėtų siekti iki 18–23 m/s. Rytoj vakaris keis kryptį – pūstelės 8–13 m/s greičio pietų, pietryčių vėjas.

Savaitgalio dienomis termometrai rodys apie 8–10 laipsnių šilumos, o naktį į sekmadienį termometrų stulpeliai stos ties 6–8 laipsnių aukščiau nulio padala.

Artėjančią savaitę išliks debesuoti orai, gali ir palyti. Nedidelė kritulių tikimybė numatoma tik pirmadienį ir ketvirtadienį.

Pirmąją savaitės dieną rytų krypčių vėjas pūs 7–12 m/s greičiu, vėliau jis pakeis kryptį į vakarų, pietvakarių ir sustiprės iki 13–18 m/s.

Arčiau savaitgalio – ketvirtadienį ir penktadienį – vėjo greitis pasieks 17–22 m/s.

Savaitės pradžioje – pirmadienį ir antradienį – dienomis termometrai rodys apie 7–9 laipsnius šilumos, o naktimis šils iki 4–6 laipsnių.

Antroje savaitės pusėje bus kiek šilčiau, termometrai dienomis rodys apie 9–11 laipsnius aukščiau nulio, o naktimis prognozuojama 7–9 laipsnių šiluma.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS