Pakoregavo autobuso į oro uostą grafiką | KaunoDiena.lt

PAKOREGAVO AUTOBUSO Į ORO UOSTĄ GRAFIKĄ

Autobusas iš Klaipėdos į Palangos oro uostą važiuoja vėl kitu grafiku. Pokyčių prireikė, nes pasikeitė skrydžių į Kopenhagą ir Oslą laikas.

100 numeriu pažymėtas autobusas į Palangos oro uostą važiuoja iš Klaipėdos autobusų stoties. Reisai yra priderinti prie visų populiariausių krypčių skrydžių grafiko.

Viešosios įstaigos „Klaipėdos keleivinis transportas“ direktorius Gintaras Neniškis pasakojo, kad dar prieš pradedant organizuoti minėtą maršrutą įsipareigota reaguoti į skrydžių pasikeitimus. Šio susitarimo laikomasi.

„Nuolat esame ant pulso. Į Palangos oro uostą skraido kelios aviakompanijos. Jos pakankamai dažnai keičia skrydžių laikus. Kadangi į Palangos oro uostą yra organizuojama ne daug reisų, kiekvienas pokytis turi daug reikšmės. Turime viską persidėlioti“, – komentavo vadovas.

G.Neniškis tvirtino, kad vienokių ar kitokių pasikeitimų būna maždaug kas pusantro mėnesio.

Paskutinį kartą koreguota trasa. 100 numeriu pažymėtas autobusas neužsuko į Palangos autobusų stotį. To pageidavo Palangos miesto savivaldybė.

G.Neniškis pasakojo, kad keleivių, kurie važiuoja iš Klaipėdos į oro uostą, yra, tačiau norėtųsi, kad jų būtų daugiau. Kaip ir prognozuota, šis maršrutas yra nuostolingas.

100 numeriu pažymėtas autobusas išvyksta iš Klaipėdos autobusų stoties, važiuoja Liepojos gatve, pakeliui stodamas „Universiteto“, Liepojos, „Ligoninės“ stotelėse.

Bilietą galima įsigyti autobuse, o jo kaina be nuolaidos siekia 1,1 euro.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Vardas*

Tikrai turetu buti brangesnis bilietas , o antra tikrai ne autobusu stoties turi vaziuoti. Jis is viso turetu vaziuoti juo mazu maziausiai Big'o

klaipėdietė

Šiemet skridau pas sūnų į Londoną pasisvečiuoti ir teko važiuoti autobusu 111, kuris labai greitai, pigiai ir patogiai aptarnauja. Norėčiau palinkėti kuo ilgiau išlaikyti tą maršrutą.

na,

pigiai ne pigiai, bet... kad jis nevažiuoja. Vieną ketvirtadienį nesulaukiau nei 11.05 nei 12.05. Klaipėdos transportasd paaiškino, kad sory, sory, išvažiavo 8 minutėm anksčiau, alia kad aš buvau prieš 15 minučių, tai kas tada įlipo? Ogi paprasčiausiai net nevažiavo, išstovėjo visą laiką priešais autobusų atstovos aikštelėj.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS