Pasimatymui, į kalnus ir pasivaikščiojimui – įdomiausios kuprinės vyrams | KaunoDiena.lt

PASIMATYMUI, Į KALNUS IR PASIVAIKŠČIOJIMUI – ĮDOMIAUSIOS KUPRINĖS VYRAMS

  • 1

Prisimenate tas beprotiškai spalvingas kuprines iš vaikystės su mėgstamų animacinių filmų personažais ir kičiniais raštais? Dabar pats laikas jas pamiršti, nes kuprinių kūrėjai padarė didžiulę pažangą ir siūlo gerokai stilingesnius ir funkcionalesnius modelius. Nesvarbu, einate į darbą, pasimatymą, pasivaikščiojimą ar keliaujate į kalnus, kuprinės tampa privalomu vyrų aksesuaru. Jos yra praktiškos, patogios nešioti, įvairių stilių ir medžiagų. Tačiau kuprinių paskirtis gali labai skirtis, todėl net geriausia vyriška kuprinė gali būti nenaudinga, jei ji naudojama ne pagal paskirtį. Taigi aptarkime, kaip įdomiausias kuprines vyrams tinkamai pasirinkti skirtingoms progoms?

Kokią kuprinę rinktis į pasimatymą?

Einant į pasimatymą, norisi atrodyti stilingai ir jaustis patogiai. Nepaisant to, kokią aprangą pasirinksite, būtinai prie jos priderinkite išskirtinio modelio kuprinę. Tai padės išvengti išsipūtusių kišenių, prigrūstų svarbiausių daiktų ir jaustis laisviau. Tokiai progai kaip pasimatymas puikiai tinka odinės ir medžiaginės kuprinės vyrams. Šioje vietoje daug dėmesio reikia skirti kuprinės dizaino tinkamumui prie bendro įvaizdžio. Jei vilkite paprastus laisvalaikio drabužius, tokius kaip džinsai, marškinėliai, džemperis, tuomet rinkitės sportinio stiliaus kuprinę. Geriausi variantai yra Vans, Hugo, Tommy Jeans ir panašios kuprinės. Mėgstantiems labiau pasipuošti, pavyzdžiui, dėvintiems stilingas klasikines kelnes ir marškinius, reikia išskirtinių ir įdomių kuprinių modelių. Atkreipkite dėmesį į Guess, Calvin Klein, Emporio Armani ir kitų garsių prekinių ženklų siūlomas kuprines. Tiesa, pastaruoju metu ypač populiarios tarp gatvės madą mėgstančių stilingų vyrų yra Rains kuprinės. Jos puikiai tinka pasimatymams ir laisvalaikiui. Tiesą pasakius, pasimatymui galite rinktis bet kokį mėgstamą variantą, kuris dera prie jūsų įvaizdžio, tik venkite didelių kuprinių. Jos labiau tinka kitoms progoms.

Kokią kuprinę rinktis į kalnus ar pasivaikščiojimui?

Yra daug skirtumų tarp ilgo malonaus pasivaikščiojimo ir varginančio kopimo į kalnus, bet šias dvi veiklas vienija poreikis neštis nemažai daiktų ir jaustis patogiai. Pastaruoju metu, vis daugiau laiko praleidžiant gamtoje, atsirado poreikis turėti žygiams tinkančią kuprinę, kuri būtų funkcionali ir patogi. Tokias siūlo National Geographic, Salewa, Under Armour ir kiti gamintojai. Jei norite išvengti pečių, nugaros ir klubų skausmų, būtina pasirinkti tinkamo dydžio kuprinę. Ne, čia nekalbama apie jos talpą. Daugiau dėmesio verta skirti kuprinės petnešų ilgiui ir patogumui. Besiruošiantiems į ilgesnio atstumo kelionę, vertėtų surasti tokią žygio kuprinę, kuri segtųsi per juosmenį arba po krūtine.

modivo.lt nuotr.

Kalbant apie kuprinės talpą, pasirinkimas labai priklauso nuo to, kokiam žygiui ruošiatės ir kiek daiktų norite pasiimti. Vienos dienos kelionei į kalnus ar pasivaikščiojimui rekomenduojama rinktis 20–35 litrų talpos kuprines, o ilgesnėms kelių dienų kelionėms reikėtų 40–50 litrų kuprinių. Einantiems į trumpus pasivaikščiojimus, pakanka paprastų sportinio stiliaus kuprinių, tokių kaip Adidas, Champion, Converse ir panašių. Svarbiausia, kad tilptų būtiniausi asmeniniai daiktai ir vandens ar kito gėrimo butelis.

Žinoma, bet kuriai progai pasirinkta kuprinė privalo puikiai derėti prie aprangos. Pasidairykite po vyriškos mados pasiūlymus https://modivo.lt/m/vyrai-mada.html ir galbūt čia surasite kažką įkvepiančio.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

AK

Kur reklamos žymėjimas?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS