Pasivažinėjimas kainuos tūkstančius | KaunoDiena.lt

PASIVAŽINĖJIMAS KAINUOS TŪKSTANČIUS

Lygiai prieš mėnesį automobiliu skaudžiai "pabučiavęs" Vengrijos miesto Debreceno ir Klaipėdos draugystės simbolį – metalinę konstrukciją, klaipėdietis už šio objekto sutvarkymą miestui dar turės pakloti daugiau nei 3 tūkst. eurų kompensaciją.

Po paskutiniojo balandžio savaitgalio iš ryto į darbus skubėję klaipėdiečiai Debreceno, Naikupės gatvių ir Taikos prospekto sankryžoje pastebėjo iš vietos išjudintą bei gerokai pakrypusį Debreceno ir Klaipėdos draugystę liudijantį ženklą.

Paaiškėjo, kad išvakarėse, sekmadienį, apie 21 val., įvyko avarija. Policininkams teko aiškintis, kuris iš trijų automobiliu važiavusių vyrų jį vairavo.

Avarija įvyko, kai iš Debreceno gatvės atlėkęs automobilis "Opel" nepasuko į dešinę, o nuvažiavo tiesiai, užlėkė ant žaliosios salelės ir rėžėsi į metalo konstrukciją.

Iškviesti greitosios medicinos pagalbos medikai tąkart vieną vaikiną nuvežė į ligoninę, tiesa, netrukus konstatuota, kad sužalojimai nepavojingi ir jis išleistas gydytis ambulatoriškai.

Jaunuolis buvo smarkiai apgirtęs, tik ligoninėje jis sutiko pasitikrinti blaivumą, alkoholio matuoklis užfiksavo sunkų girtumo laipsnį.

Policijos kriminalinių įvykių suvestinėje teigiama, kad automobilį vairavo 3,4 prom. į alkoholio matuoklį įpūtęs vyras. Jo kaltę bandė prisiimti kitas žmogus, į matuoklį įpūtęs 0,49 prom.

Dabar ši linksma kompanija, be kitų nemalonumų, miestui dar turės kompensuoti draugystės simbolio atstatymo darbų išlaidas.

"Šitą ženklą mes jau sutvarkėme miesto lėšomis, dabar kaltininkams pateiksime sąskaitą, kad jie kompensuotų šias išlaidas. Suma ne tokia ir menka – daugiau nei 3 tūkst. eurų. Tiek mums kainavo šio draugystės simbolio sutvarkymo darbai po avarijos", – teigė Klaipėdos savivaldybės

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Klaipėdietis

Jaučiu tie važinėtojai tikrai ne liberalai buvo, kitaip būtų- suprasti ir atleisti.

Klp

Reikejo kad ir 10kart didesne saskaita pateikti. Bent dings noras isgerus uz vairo sesti. O kas juokingiausia, tai is tu zmonu kurie raso o koooookie cia dideli pinigai oi kiek tas kainuoja kiek anas kainuoja. Visada jie nepatenkinti. Miestas nesutvarkytas jiems blogai, miestas tvarkomas grazinamas jiems vel blogai tipo per daug kainuoja viskas. Geriau net nesireikskit isvis ir nesidarykit sau gedos o tyliai kamputyje paverkit.

Jūra

Prieš kiek metų daryta nuotrauka? Šiandien vaizdas ne toks gražus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS