Pinigai Klaipėdos gatvėms ženklinti ištirpo | KaunoDiena.lt

PINIGAI KLAIPĖDOS GATVĖMS ŽENKLINTI IŠTIRPO

Šią vasarą orai itin tinkami horizontaliajam gatvių ženklinimui. Nors šilčiausias metų laikas dar nesibaigė, jau išnaudota beveik visa šiemet linijoms braižyti skirta pinigų suma. Žiūrima, iš kur šiems darbams gauti dar lėšų.

Ši vasara puiki ne tik atostogautojams, bet ir kelininkams. Vyrauja sausi, šilti orai. Visiškai priešingi nei praėjusią vasarą, kai nuolat pylė lietūs.

Būtent tokie orai palankūs kelininkams. Ypač horizontaliajam gatvių ženklinimui.

Uostamiesčio savivaldybė jau išnaudojo 80 proc. visos šiemet gatvių horizontaliajam ženklinimui skirtos sumos. Ši siekė apie 150 tūkst. eurų.

"Praėjusiais metais oro sąlygos trukdė atlikti gatvių ženklinimo darbus. Nuolat lijo. Darbų prisikaupė daug. Kadangi šis pavasaris ir vasara buvo puikūs, tinkami šiems darbams, tad dirbome, kiek galėjome. Pinigai ištirpo", – tvirtino Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda.

Horizontalusis ženklinimas buvo atnaujintas visame mieste. Tiek žiedinėse sankryžose, tiek gatvėse, tiek ant šaligatvių, tiek pėsčiųjų perėjose. Perdažytos linijos, kurios buvo labiausiai nusitrynusios.

"Svarbiausi darbai jau atlikti, bet vietų, kur dar reikėtų atnaujinti ženklinimą, yra. Reaguojame ir į gyventojų pastebėjimus, kad kai kuriose vietose pėsčiųjų perėjos galėtų būti ryškesnės", – tvirtino direktorius.

Anot L.Dūdos, dabar peržiūrimos kitos priemonės. Žiūrima, ar yra sutaupyta lėšų, kurias būtų galima skirti gatvių ženklinimui, ir atlikti dar daugiau darbų.

"Skaičiuojame, kiek pinigų reikėtų. Norime, kad papildomų lėšų būtų skirta nei per daug, nei per mažai, kad netrūktų ir neliktų", – pabrėžė direktorius.

Šiemet baigiasi savivaldybės ir horizontaliuosius ženklinimus mieste atliekančios įmonės sutartis. Buvo skelbtas konkursas naujam rangovui išrinkti.

Jį laimėjo dabar paslaugas teikianti įmonė "Maniga". Nauja sutartis trejiems metams su bendrove turėtų būti pasirašyta artimiausiomis dienomis. Dabar dokumentas derinamas.

L.Dūda tvirtino, kad šį kartą paslaugą pavyko nupirkti pigiau. Įmonė pasiūlė mažesnius darbų įkainius.

"Konkurse dalyvavo kelios įmonės, bet laimėtojo kaina buvo mažiausia. Jie pasiūlė žemesnius įkainius nei dabar. Gal kiti orientavosi į esamas kainas", – spėjo direktorius.

Kiek dar bus vykdomas gatvių ženklinimas, priklausys ir nuo orų. Darbus teks stabdyti, startavus lietingam sezonui.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

gikas

Istirpo istirpo. Ir ne tik tie pinigai...

OREOL ASSISTANCE GROUP

TAI REKLAMOS PUSLAPIS OREOl paslauga yra svarbi kredito veikėja tarp žmonių, kurią priežiūros institucija patvirtino kaip kredito įstaigą-investicinės paslaugos teikėją (AKR-akreditacija Nr. 16488). Mes siūlome keletą paskolų, kad finansuotų jūsų namų komandos projektus, pomėgius ir verslo projektus. Mes taip pat siūlome finansuoti savo transporto priemonių pirkimo projektus (automobilių kreditų, valčių kredito, kemnuotų ar Quad, jūsų renginiai (vestuvių ar gimimo kredito), kelionės ar dirbti kaip baseinas kredito. Pasinaudokite geriausios rinkos palūkanų normomis, taikydami internetinę paskolą mūsų svetainei. Nedvejodami prašyti kredito modeliavimas mūsų klientų aptarnavimo įvertinti vartojimo kreditų, atsižvelgiant į jūsų finansavimo poreikius. "OREOL" PARAMOS GRUPĖ. Telefonas: + 33757901675 El. paštas: service-client@oreol-assistance.com Tinklalapis: www.oreol-assistance.com Adresas: 7 Street de Los dešros Pašto kodas: 80190 Nesle-France

Linija

Kažkodėl nematau kur Klaipėdoje atnaujintos linijos??? Ar tik nenusėdo tie pinigai savivaldybės klerkų asmeninėse sąskaitose...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS