Po priekaištų lavinos dėl atsivėrusios duobės puolė asfaltuoti kelią | KaunoDiena.lt

PO PRIEKAIŠTŲ LAVINOS DĖL ATSIVĖRUSIOS DUOBĖS PUOLĖ ASFALTUOTI KELIĄ

Valstybės įmonė "Kelių priežiūra" ketvirtadienį vos prašvitus jau dirbo kelyje Klaipėda–Dituva. Kelininkai suskubo asfaltuoti kelio ruožą, kuriame atsivėrė didžiulė duobė, dėl kurios dešimtys vairuotojų patyrė nuostolių.

Ažiotažas kilo po to, kai tuo pačiu metu viename taške į šalikeles turėjo sukti ne vienas vairuotojas su prakiurdyta mašinos padanga.

Kai kuriems gyventojams net teko kviesti specialią techniką, kad išgabentų automobilius, nes po smūgio į duobę skilo mašinų ratlankiai. Toliau automobiliai negalėjo tęsti kelionės.

Į įvykio vietą antradienio vakarą buvo iškviesta policija. Gyventojai reiškė pretenzijas kelią turinčiai prižiūrėti įmonei.

Trečiadienį įmonės "Kelių priežiūra" Komunikacijos skyriaus vedėja Giedrė Čekavičienė tikino, kad kelininkai duobę sutvarkė, tačiau ketvirtadienį vis dėlto kelininkai vėl atsiuntė techniką.

"Reaguojame į pastebėjimus – kolegos perkloja dangą, jei oro sąlygos bus palankios visą dieną, darbai bus šiandieną ir užbaigti", – patikino G.Čekavičienė.

Kelyje Klaipėda–Dituva klaipėdiečiai skaičiavo, kad atsargines padangas teko montuoti gal net 20-iai mašinų vairuotojų.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Klaipedietis

Jau vasarą toj vietoj buvo blogas, banguotas kelias, bet proto neužteko remontuoti, pastatė ženklą greitis 50, dabar žiemą remontuoja, tik ar ilgai laikys.

lodariai

vairuoti nemoka

Jonas

Tegul tas mersas prasuka per žieda šalia estakados
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS