Po publikacijos atsirado viltis | KaunoDiena.lt

PO PUBLIKACIJOS ATSIRADO VILTIS

Kretingos g. 39 name, kur netikėtai nutraukus sutartį su daugiabutį renovavusia įmone liko nepabaigti gyvybiškai svarbūs darbai, šiuo metu intensyviai montuojami šilumos vamzdynai. Namo administratorius rengia konkursą naujam rangovui parinkti.

Dienraštis rašė ("Abejotina konkursų logika", "Klaipėda", 2017 10 09) apie nesėkmingą Kretingos gatvės 39 namo renovaciją, kai konkursas buvo skelbtas mažiausiai penkis kartus ir galiausiai jį laimėjo viena ukrainiečių bendrovė, tačiau dėl nevykdomų įsipareigojimų su ja teko nutraukti sutartį.

Ukrainiečiai pasitraukė prieš pat šildymo sezoną gyventojus palikę nežinioje – rūsiuose kyšojo nupjauti seni vamzdynai, o nauji buvo neįrengti.

Gyventojai baiminosi, kaip jiems teks gyventi žiemą, juk name įsikūrę daug šeimų su mažais vaikais.

Kretingos g. 39 namą administruojančios įmonės "Paslaugos būstui" vadovė Rasa Rimaitė ir tada ramino gyventojus, kad jie be šilumos tikrai neliks, esą daroma viskas, kad būtų sutvarkyti vamzdynai iki šildymo sezono pradžios. Be to, bus ieškoma naujo rangovo atnaujinimo darbams pabaigti.

"Įsivaizduojate, po publikacijos atėjo darbininkai ir ėmė montuoti šildymo sistemą. Kaip gerai, kad neteks šalti", – džiaugėsi Kretingos g. 39 namo gyventoja Galina.

"Mes, kaip ir žadėjome, ruošiame namą šildymo sezonui. Gyventojai šildymą turės kartu su visais klaipėdiečiais. Be to, nauji rangovai teikia pasiūlymus. Kitą savaitę, spalio 17 d., vyks konkursas, tada ir paaiškės, kas pabaigs Kretingos g. 39 renovaciją. Tikimės, kad viskas bus gerai", – teigė R.Rimaitė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS