Prie parko sutvarkys iširusį šaligatvį | KaunoDiena.lt

PRIE PARKO SUTVARKYS IŠIRUSĮ ŠALIGATVĮ

Artimiausiu metu numatyta pradėti remontuoti suniokotą šaligatvį, esantį Poilsio parko prieigose. Spėjama, kad trinkelės išsibarstė dėl sunkiasvorio transporto kaltės.

Yrančiu šaligatviu susirūpinta po miesto valdžios atstovų vizito Poilsio parko prieigose. Perduota informacija savivaldybės Miesto tvarkymo skyriui, kad pasirūpintų taku.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Elida Mantulova vylėsi, kad takas bus atstatytas dar šią vasarą. Pabrėžta, kad yrantis šaligatvis sukelia nepatogumų miestiečiams. Apsunkina perėjimą nuo vienos dangos ant kitos.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausioji specialistė Nijolė Vedeikienė patikino, kad informacija apie šaligatvį jau perduota tokius darbus mieste atliekančiai įmonei.

"Dabar ši labai užimta. Dirba keturiose objektuose. Yra neatidėliotinų darbų ir prie pėsčiųjų perėjų, ir automobilių stovėjimo vietose. Tik atsilaisvins ir važiuos remontuoti šaligatvio", – komentavo vyriausioji specialistė.

N.Vedeikienė spėjo, kad taką galėjo suniokoti juo važiuodamas sunkiasvoris transportas.

"Dabar sunku pasakyti, kas čia nutiko. Veikiausiai sunkiasvoriu transportu išvažinėta. Dėl to išlaužti borteliai, sutrupintos trinkelės", – tvirtino vyriausioji specialistė.

Takas buvo paklotas per Poilsio parko atnaujinimo pirmąjį etapą. Šie darbai buvo baigti prieš septynerius metus.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

>

Cirkas,cioces,apsileidima,pazadus,pateikia kaip zygdarbi,o juk, tas, cioces,is savuvaldybes, reikia bausti uz aplesita-apdergta-nevalyta miesta.

Gintautas

Va čia jo.... Tik nepamirškit kunigo pakviesti pašventinti ir karinio orkestro su dūdomis.

Tk

Žvejybos uosto pėsčiuju takai, prie turizmo mokyklos takai ir t.t... ar lauksim 2030m “proveržio”?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS