Prie šulinio formuojasi įgriuva | KaunoDiena.lt

PRIE ŠULINIO FORMUOJASI ĮGRIUVA

Herkaus Manto gatvėje, ties J.Janonio gatve, prie šulinio pradėjo formuotis įgriuva.

Vandentiekininkai netruko pastebėti įsmukusios asfalto dangos ir ženklu pažymėjo pavojingą vietą.

Pasak įmonės „Klaipėdos vanduo“ dispečerinės vadovo Mato Grikšo, įgriuva veikiausiai pradėjo formuotis, nes įlūžo gelžbetoninis šulinio paaukštinimo žiedelis.

Daugiausia tam įtakos turi transporto srautai. Herkaus Manto gatvėje eismas yra intensyvus. Per laiką šulinio konstrukcijos susidėvi. Taip pat veikia ir oro sąlygos – krituliai, šaltukas.

„Kol kas nepastebime, kad mieste padaugėtų tokių atvejų. Šaltis dar nėra didelis“, – tvirtino vadovas.

M.Grikšo teigimu, įduba prie šulinio bus sutvarkyta artimiausiu metu. Darbai jau užsakyti. Veikiausiai bus paklota laikina šalto asfalto danga.

„Herkaus Manto gatvė judri ir svarbi miestui. Norime padaryti viską, kad kiltų kuo mažiau problemų miestiečiams“, – tvirtino vadovas.

Praėjusią vasarą įmonė „Klaipėdos vanduo“ remontavo įgriuvusias dangas prie šulinių, keitė pastarųjų konstrukcijas pagrindinėse miesto arterijose. Dėmesys buvo skiriamas problemiškiausioms vietoms.

Atliekant šiuos darbus naudota ir speciali įranga. Jos dėka buvo išpjaunamas ir iškeliamas visas šulinys ir pakeičiamas nauju. Pabrėžta, kad taip darbai vyks greičiau. Tokia technika buvo naudojama intensyviausiose miesto arterijose.

Šie darbai tebevyksta ir dabar, tačiau ne taip intensyviai. Nenorima, kad liktų daug neužbaigtų, atšalus. Kitais metais įgriuvusios dangos aplink šulinius, pastarųjų konstrukcijos bus atnaujinamos toliau.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

bertina

Jus ieškote finansavimo atgaivinti savo veikla arba projekto igyvendinimui, jei jums reikia finansavimo del kitu priežasciu ar kažko, ko norite. Mes esame pasirenge suteikti finansavima bet kuriam asmeniui, kurio laikomasi pagal visas kompensavimo salygas. El. Paštas: servicepeakgroup@hotmail.com

algirdas

formuojasi igriuva ir tarp janonio 4 ir 6 namu

kaip visada

palkaukim kol mašina įlūš

SUSIJUSIOS NAUJIENOS