Prokurorai, teisėjai su gimnazistais ir studentais susikovė protų mūšyje | KaunoDiena.lt

PROKURORAI, TEISĖJAI SU GIMNAZISTAIS IR STUDENTAIS SUSIKOVĖ PROTŲ MŪŠYJE

  • 3

Trečiadienį Konstitucijos ir Europos civilinės teisės dienas klaipėdiečiai minėjo dalyvaudami Klaipėdos apygardos, Klaipėdos apygardos administracinio ir Klaipėdos miesto apylinkės teismų organizuotame intelektualiame žaidime „Protų mūšis su teisėjais“.

Atidarydamas renginį Klaipėdos apygardos teismo pirmininkas Arvydas Daugėla penkioms komandoms – gimnazistų „Vytaučiukams“, politologijos studentų „Politikos akademijai“, advokatų „Bona fide“, prokurorų „Temidei“ ir teisėjų „Teisėjų uostui“ – linkėjo susikaupimo, įnirtingos kovos ir sėkmės.

O mūšis išties vyko – pirmoje žaidimo dalyje, atsakinėdami į klausimus iš istorijos, geografijos ir sporto temų, pirmavo prokurorai ir būsimieji politologai, tačiau teisingi atsakymai iš muzikos ir teisės temų prie lyderių priartino ir advokatų komandą.

Lemiama kova užvirė kapitonų mūšyje, kuriame advokatų komandos „Bona fide“ kapitonė Klaipėdos valstybės garantuojamos teisinės pagalbos tarnybos laikinoji Teisės skyriaus vedėja Vitalija Mardasaitė demonstravo puikią erudiciją ir be didelio varžovų pasipriešinimo savo komandą išvedė į nugalėtojų gretas. Tuo tarpu atkaklios studentų ir prokurorų komandos surinko vienodą taškų skaičių, todėl sužaidė lemiamą raundą, po kurio antrąja vieta džiaugėsi studentų „Politikos akademija“, trečia liko prokurorų komanda „Temidė“.

Teisėjų komanda, nepatekusi į nugalėtojų trejetuką, nesikrimto, o džiaugėsi galimybe ištrūkti iš posėdžių salių ir maloniai pabendrauti su moksleiviais, studentais ir kolegomis iš kitų institucijų neformalioje aplinkoje.

GALERIJA

  • Prokurorai, teisėjai su gimnazistais ir studentais susikovė protų mūšyje
  • Prokurorai, teisėjai su gimnazistais ir studentais susikovė protų mūšyje
  • Prokurorai, teisėjai su gimnazistais ir studentais susikovė protų mūšyje
  • Prokurorai, teisėjai su gimnazistais ir studentais susikovė protų mūšyje
Klaipėdos apygardos teismo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

to tam šurikui

Eik bypiop, mokytojau su.istas.

tam šurikuii

nepamiršk, kad Lietuvoje gyveni, ruski

Šurikas

Где у нас прокурор? В шестой палате… где раньше Наполеон был...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS