Statybininkai mieste panaikino spąstus | KaunoDiena.lt

STATYBININKAI MIESTE PANAIKINO SPĄSTUS

Statybininkų prospekte statybininkai ant šaligatvio ties "Aukuro" gimnazija dar prieš kelerius metus pritaškė dervos ir paliko. Pastarosiomis dienomis karštas oras tirpdė šią juodą masę, kuri tapo pavojinga tiek vaikams, tiek gyvūnams. Klaipėdiečiams pasipiktinus, šie dervos spąstai buvo skubiai nuvalyti.

Klaipėdietis Michailas šią savaitę iš tos juodos dervos klampynės ištraukė dvi išsigandusias pradinukes.

"Derva čia išpilta jau senokai, kai oras vėsus, į ją niekas nekreipia dėmesio, bet dabar, kai temperatūra lauke perkopė 30 laipsnių karščio, derva ištižo ir vis pasitaikydavo, kad į ją įklampodavo tai vaikai, tai šunys. Vakar išėjau pasivaikščioti su savo kūdikiu ir pamačiau, kad į bėdą pakliuvo dvi mažos mergytės. Šiaip ne taip jas ištraukiau, bet jų batus turbūt jau teks išmesti", – pasakojo vyras.

Derva buvo nutaškytas nemažas plotas – apie 50 metrų šaligatvio, taigi, saulei suminkštinus šią statybinę medžiagą, minėtas šaligatvis tapo nemenku išbandymu vaikams, mamoms su vežimėliais ir gyvūnų mėgėjams su savo augintiniais.

Klaipėdietis teigė, kad į miesto savivaldybę dėl statybininkų suteršto šaligatvio kreipėsi lygiai prieš keturis mėnesius, bet jokio atsakymo nesulaukė.

Vyras buvo nusiteikęs kreiptis į aplinkosaugininkus, kad šie pajudintų valdininkus baudomis, jei jau kitaip jie išgirsti negeba.

Tačiau jau vakar atvykę tvarkdariai skubiai pašalino dervą nuo šaligatvio, nuvalytas vietas pabarstė smėliu, o tas plyteles, kurių sutvarkyti nepavyko, tiesiog susirinko ir išvežė.

Klaipėdiečiams beliko tik stebėtis tokiu operatyvumu, kuris užtruko kelerius metus.

"Gali būti, kad, trūkus kantrybei, kas nors iš nukentėjusių vaikų tėvų labai įtikinamai paprašė skubiai sutvarkyti šį pėsčiųjų taką", – šypsojosi klaipėdietis.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

...

CHA: "dar prieš kelerius metus pritaškė dervos" - tai kaip čia dabar: TIK pora metų ir... o kur liberalizmas?

Anonymous

Tylusis karas 2018.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS