Švenčių proga – VLG įmonių grupės generalinio direktoriaus A. Šileikos sveikinimas | KaunoDiena.lt

ŠVENČIŲ PROGA – VLG ĮMONIŲ GRUPĖS GENERALINIO DIREKTORIAUS A. ŠILEIKOS SVEIKINIMAS

  • 0

Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų proga AB Vakarų laivų gamyklos (VLG) įmonių grupės generalinis direktorius Arnoldas Šileika siunčia sveikinimus.

„Brangūs klaipėdiečiai, miesto svečiai, buvę ir esami VLG įmonių grupės darbuotojai, partneriai,

Metų pabaiga visuomet yra ypatingas ir jautrus laikas, kai trumpam stabtelėję susimąstome apie nuveiktus darbus, pasiektus rezultatus, įveiktus iššūkius bei mums suteiktas neįkainojamas patirtis. Prieš žengdami į 2022-uosius ir atversdami naują gyvenimo bei veiklos puslapį, suskubkime ištarti nuoširdų padėkos žodį savo artimiesiems, draugams ir kolegoms, padrąsinkime ir palaikykime vieni kitus toliau sėkmingai siekti naujų, ambicingų tikslų  ir svajonių.

Ačiū tariame visiems VLG įmonių grupės buvusiems ir esamiems darbuotojams už nuoširdų darbą, asmeninį indėlį ir atsidavimą, už tai, jog buvote, esate ir visada būsite mūsų šeimos dalimi. Partneriams dėkojame už parodytą pasitikėjimą ir bendradarbiavimą, o visiems klaipėdiečiams ir tautiečiams  linkime, būti sveikiems, dar stipriau jausti žinių troškulį, kuris mus motyvuoja tobulėti, augti, pasinaudoti visomis galimybėmis, kurias padovanos ateinantys metai!

Sveikiname Jus gražiausių žiemos švenčių – šv. Kalėdų ir Naujųjų metų proga!“ –  VLG įmonių grupės vardu linki generalinis direktorius Arnoldas Šileika.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS