Šventėje pareigūnai padėkos talkininkams | KaunoDiena.lt

ŠVENTĖJE PAREIGŪNAI PADĖKOS TALKININKAMS

Lietuvos policijos ir visuomenės šventę rengiantys uostamiesčio pareigūnai ketina ne tik pademonstruoti savo gebėjimus, apdovanoti tarnybai nusipelniusius kolegas, bet ir pagerbti aktyvius miesto bendruomenės narius. Tarp jų – ir bendrovės "Mano būstas" atstovus.

Lietuvos policijos ir visuomenės šventę rengiantys uostamiesčio pareigūnai ketina ne tik pademonstruoti savo gebėjimus, apdovanoti tarnybai nusipelniusius kolegas, bet ir pagerbti aktyvius miesto bendruomenės narius. Tarp jų – ir bendrovės "Mano būstas" atstovus.

Tokios šventės, kokią policininkai rengia šį šeštadienį, Klaipėda dar nematė. Joje bus daugybė atrakcijų, žmonės kviečiami iš arčiau pamatyti policijos darbą bei pabendrauti su pareigūnais.

Viešosios tvarkos biuro Prevencijos skyriaus viršininkė Rasa Bekežienė tikino, kad policija vis dažniau sulaukia visuomenės pagalbos ir tik dėl tokio bendro darbo gyvenimas Klaipėdoje darosi saugesnis ir patogesnis.

"Jau tapo tradicija, kad kasdienybėje ir švenčių metu mums talkina bendrovė "Mano būstas". Ir šį kartą ji padėjo mums pasiruošti iškilmėms: pagamino dovanėles, primenančias apie saugios kaimynystės svarbą, bei paruošė tentą, kuris šeštadienį puoš Prevencijos skyriaus palapinę, – pasakojo pareigūnė. – Jaučiame pareigą padėkoti už aktyvią pagalbą. Įteiksime apdovanojimus mūsų visuomenės nariams, kurie prisideda prie bendro saugumo, aktyviai bendradarbiauja su policija. Bendrovė "Mano būstas" yra vienas rimčiausių mūsų talkininkų šioje srityje. Jos darbuotojai labai aktyviai palaiko saugios kaimynystės idėją."

"Mano būsto" Klaipėdos regiono vadovė Vaida Žvikienė įsitikinusi, kad gyventojai jau pradeda suprasti, jog saugi kaimynystė leidžia daugybę problemų spręsti be policijos įsikišimo. Padedami bendrovės pareigūnai daugiabučių namų laiptinėse skelbia aktualią žmonėms informaciją.

"Saugi kaimynystė yra ypač svarbi. Nors tyrimai dar nebuvo atlikt, bet jau yra pastebėta, kad ten, kur kuriasi saugios kaimynystės grupės, nusikaltimų ir teisės pažeidimų būna kur kas mažiau, – patikino V.Žvikienė. – Bandome ieškoti ir kitų būdų, kad klaipėdiečių gyvenimas taptų saugesnis. Ten, kur žmonės nori, stengiamės įrengti vaizdo kameras, kaip įmanydami skleidžiame informaciją apie pavojus ir galimybes jų išvengti."

Šeštadienį Klaipėdos Atgimimo aikštėje vyksianti šventė turėtų tapti bendra klaipėdiečių ir policininkų švente.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kauno gatve

Ši statyba yra neteisėtą, todėl kad Klaipėdos VPK statomas sanitarinės apsaugos zonoj kuri yra įsikūrusi tarp pramonės rajono ir gyvenamųjų pastatų. Lietuvos Respublikos ir Europos sąjungos įstatymai ir kiti teisės aktai, neleidžia tuo daryti.

zenonas lapinskas

Baikit mulkint. Buvo dešimtaukštyje įsitaisę narkomanai. Daužė laiptinės langus. Kviečiau policiją, pažadėjau padėti sulaikyti. Paprašiau, kad vienas liftu, antras liptų laiptais. Abu pakilo netgi aukštu aukščiau, kad jie išbėgtų. Aš laiptinėje juos pasitikau. Per raciją "Centrui" pranešė, kad nustatė iš kurio buto skambino, nors aš buvau prisistatęs. Gėda žiūrėti ir klausytis apie tokius "angelus". Pabandykit savaitę "be policijos". Patikėkit ir nusikaltimų ir avarijų bus mažiau. Per daug ant savęs imatės.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS