Taksistai Jūros šventės metu leidosi plėšikauti? | KaunoDiena.lt

TAKSISTAI JŪROS ŠVENTĖS METU LEIDOSI PLĖŠIKAUTI?

Jūros šventę kai kuriems klaipėdiečiams ir svečiams sugadino taksistų savivalė. Jie, pasak klientų, paslaugos kainas sukėlė šešis ar net septynis kartus. Taksi bendrovės atstovė patvirtino, kad pastaruoju metu pavėžėjimo įkainiai nesikeitė, ir neslėpė, kad taksistai sumanė pasiplėšikauti.

"Kada Klaipėdoje baigsis taksistų savivalė šventinėmis dienomis? Paprastai taksi nuo miesto centro iki namų važiuoju už 3–5 eurus. Tačiau Jūros šventės naktį taksistai paprašė 20–30 eurų. Skaitiklius įjungti atsisakė. Vadinasi, uždarbis yra nelegalus. Susidūriau su dviem firmomis. Bet, kaip išsiaiškinau, tokiu principu šiąnakt dirbo beveik visi taksi, nesvarbu, kokios kompanijos. Visi sakė kainą 20 eurų. Kas tai, kartelinis susitarimas?" – piktinosi klaipėdietė.

Vienos klientės paminėtos taksi bendrovės atstovė dienraščiui teigė, jog pastaruoju metu taksi įkainiai nesikeitė.

Visi sakė kainą 20 eurų. Kas tai, kartelinis susitarimas?

"Iš tikrųjų negaliu pasakyti, kas čia atsitiko, tarifai tikrai nepakito, jei taip būtų nutikę, būtume informavę "Klaipėdos keleivinį transportą". Bet jei tikrai vairuotojai reikalavo didesnio apmokėjimo, tegul klientai kreipiasi į mus ir mes tikrai reaguosime, aiškinsimės, kokia ten situacija buvo. Tokius dalykus stengiamės kontroliuoti", – užtikrino dienraščio kalbinta taksi bendrovės atstovė.

Pašnekovė pripažino, kad už kiekvieną vairuotoją ir jo elgesį atsakyti sunku, bet už nusižengimus jie yra baudžiami.

"Gali būti, kad piktnaudžiavo ir mūsų darbuotojai, jei jie klientus paėmė iš gatvės, ne pagal iškvietimą. Be 20 eurų net nejudėjo iš vietos? Negaliu nieko pakomentuoti. Per šventes visuomet pasitaiko "plėšikavimo" atvejų, neslėpsiu. Bet mes į tokias negeroves visada reaguojame. Tai yra problema ir su ja reikia kovoti. Už kiekvieną vairuotoją neatsakysi, bet reikalavimai galioja visiems", – kalbėjo taksi bendrovės atstovė.

Gairės: taksi, taksi Klaipėdoje, taksi kainos, Jūros šventė, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (38)

Pilietis

Eikit patys dirbt per šventę palikę artimuosius namie tipo šventė visi vienu metu į centrą arba iš centro. Vadinasi į vieną pusę turi važiuoti savo sąskaitą tuščias ir jei vėžį už tą pačią maža kainą vadinasi į minusą tai jei gaila dadėt kelis eurus vaikščiot pėsčiom juk patys taip pat nedirbat į minusą

ALGIS

TAM ''KAS ČIA NAUJI'' ,IŠMOK LIETUVIŠKAI RAŠYTI , TIKRIAUSIAI IR KALBĖTI NEMOKI LIETUVIŠKAI ,AR ESI BAIGĘS PRADINĘ MOKYKLĄ .

Kas ce nauji

Kas ce naujo? Per visas sventes tas pac neturi euru ubage eik peskom arba y busa gruskys
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS