Ties Rimkų pervaža taps saugiau | KaunoDiena.lt

TIES RIMKŲ PERVAŽA TAPS SAUGIAU

Netrukus ties Rimkų pervaža sumažės automobilių kamšačių. Nuspręsta, kad kairinio posūkio į Rimkų gatvę, atriedant nuo Šilutės plento, negalės atlikti ne tik sunkiasvoris transportas, bet ir lengvieji automobiliai.

Uostamiestyje ir toliau bandoma išspręsti automobilių spūsčių problemą ties Rimkų geležinkelio pervaža.

Jau prieš kurį laiką Saugaus eismo komisija uždraudė sunkiasvoriams automobiliams, atvažiuojantiems nuo Šilutės plento, atlikti kairinį posūkį į Rimkų gatvę.

Šiuo sprendimu siekta, jog tada, kai tokie automobiliai sustoja ties posūkiu į Rimkų gatvę, atriedantiesiems po jų netektų rikiuotis paskui, o kai kuriems – ir stoti tiesiog ant bėgių.

Tačiau net ir uždraudus sunkiasvoriams automobiliams atlikti minėtą manevrą, situacija beveik nepakito. Šioje gatvių sankirtoje vis dėlto išliko nesaugu, nes net ir vienas progos pasukti į kairę laukiantis automobilis jau formuoja spūstį.

Vakar posėdžiavusi Saugaus eismo komisija nusprendė, kad nuo šiol sukti į kairę bus draudžiama visiems automobiliams.

Situaciją šioje vietoje įvertino bei tokį sprendimą palaikė ir uostamiesčio policijos pareigūnai. Jų teigimu, kairinis posūkis minėtoje gatvių sankirtoje – itin nesaugus.

Komisijos nariai pastebėjo, kad galimybių įvažiuoti į gyvenvietę esama ir daugiau, todėl gyventojai nepatogumų patirti neturėtų.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Liepa

Uždrausti sunkiasvoriam transportui važiuoti Rimkų gatve!!! Dabar nuo LEZ pusės iki Rimkų yra neasfaltuota kelio atkarpa, kuria važiuojančios fūros kelia didžiausius dulkių debesis, vasarą neįmanoma langų atsidaryti, visur dulkės...Gatve iki pervažos lekia didžiuliu greičiu!!! Triukšmas nuo jų didžiausias..Kur žiūri policija ir eismo kontrolieriai???? Jokių ženklų kad gyvenvietė, jokių greičio ribojančių ženklų...kada bus žadėtasis viadukas ir aplinkelis?????

Gal "išmanieji" ponai eismą galėtų pradėti reguliuoti nuo AB "Geležinkeliai"??? Uždrausti uždaryti pervažą rytinio ir vakarinio piko valandomis??? Juk didžiausi kamščiai tada ir susidaro...Ar traukiniams visada pirmenybė, tipo uostas negali laukti??? Geriau pamastykite apie pėsčiųjų saugumą, ypatingai apie vaikų , nes nėra SAUGIOS perėjos grįžtantiems iš mokyklos į Rimkus!!! Arba ir vėl paprasčiausias sprendimas- uždrauskim vaikščioti☺

juokinga

rytais i darba LEZe dau kas tuo keliu važiuoja, absurdas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS