Trukdžiai projektų nesužlugdys? | KaunoDiena.lt

TRUKDŽIAI PROJEKTŲ NESUŽLUGDYS?

Kai kuriuos uostamiestyje planuojamus investicinius projektus lydi trukdžiai. Tačiau kai kuriais atvejais stringančios turto paėmimo visuomenės reikmėms procedūros, numatoma, neturėtų smarkiai paveikti projektų ateities.

Rengiantis uostamiestyje įgyvendinti įvairius investicinius projektus tenka spręsti ir kai kuriuos nenumatytus klausimus.

Investiciniai projektai, tarp kurių – ir Statybininkų prospekto tęsinys, numatyti miesto strateginiame veiklos plane.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus Sauliaus Budino teigimu, šiuo metu klausimų kyla dėl pastatų paėmimo visuomenės poreikiams.

"Statybininkų prospekte susidūrėme su šiokiais tokiais nesutarimais – gyventojai nesutinka su kainomis. Ten yra geležinkelininkų namelis, kurį reikia paimti. Taip pat yra kiti objektai, kur reikės paimti žemę visuomenės poreikiams", – dėstė S.Budinas.

Nors planuojant investicinius projektus ir esama trukdžių, tačiau viliamasi, kad dėl jų numatytų projektų įgyvendinimas nevėluos.

"Dabar situacija tokia, kad kai kur žmonės galbūt bando iš to uždirbti", – pastebėjo administracijos direktorius.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Ert

Nieko daugiau jiems nemokėti, tai bendra kišenė, vadinasi ir mano, kodėl kažkokiems vos ne bomželiais reiktų mokėti daugiau nei ta lūšnelė verta? Įžūlūs žmogėnai, pilietybę iš tokių atimti reiktų.

ezys

mal labai idomu kokia yra avarine lusnos prie gelezinkelio rinkos kaina (net jei 10-20% didesne) ir kiek jos savininkai bando is musu visu uz ja nulupti? :)

klonn

o kodel jie turetu isikelti uz "rinkos" kaina, sumokekite 20-30% daugiau ir nevarykite zmoniu is ju gimtos vietos!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS