Uostamiesčio gyventojams – nauja viltis | KaunoDiena.lt

UOSTAMIESČIO GYVENTOJAMS – NAUJA VILTIS

Šalia geležinkelio esančių Nemuno gatvės 113 ir 133 namų gyventojams, kurie nuolat kenčia triukšmą ir vibracijas, sužibo nauja viltis. Vėl svarstomas klausimas dėl jų iškeldinimo. Tikimasi, kad sprendimai bus priimti artimiausiu metu.

Nemuno gatvės 113 ir 133 namų gyventojų problemos buvo aptartos pasitarime, į kurį rinkosi visų suinteresuotų pusių atstovai.

Klaipėdos mero pavaduotoja Judita Simonavičiūtė šį posėdį įvardijo kaip parengiamąjį prieš sprendimų priėmimą. Jo metu aptarta esama situacija, tartasi dėl tolesnių veiksmų, svarstyta ir tai, ką būtų galima planuoti kitiems metams.

Pasak J.Simonavičiūtės, Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Klaipėdos departamento atstovai dar kartą patvirtino, kad dėl vibracijų ir triukšmo gyventi tuose namuose negalima.

Tad ieškomas pagrindas iškelti gyventojus iš šių namų.

"Pastatus būtų galima paimti visuomenės poreikiams, tačiau turėtume sutarti, kas vykdo šią procedūrą. Veikiausiai tuo turėtų užsiimti savivaldybė. Tačiau tokiu atveju turi būti įsipareigojimas, kas finansuos iškeldinimą. Einame ta linkme, bet galutinio sprendimo dar nėra", – tvirtino vicemerė.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

gyventojas

o kur tie milijonai pelno ir virspelnio???

SUSIJUSIOS NAUJIENOS