Uostamiesčio tarnybos žiemai pasirengė | KaunoDiena.lt

UOSTAMIESČIO TARNYBOS ŽIEMAI PASIRENGĖ

Uostamiesčio tarnybos šaltajam sezonui pasiruošusios. Tai konstatavo Ekstremalių situacijų komisija. Tačiau neatmetama, kad žiema, kaip ir kasmet, gali užklupti netikėtai.

Visos uostamiestyje dirbančios tarnybos tradiciškai Ekstremalių situacijų komisijai pristatė, kaip yra pasirengusios artėjančiam žiemos sezonui.

Posėdyje dalyvavo savivaldybės, uosto atstovai, kelininkai, ugniagesiai, policijos pareigūnai, šilumininkai, vandentiekininkai, visuomenės sveikatos specialistai.

"Išklausėme pranešimų ir priėmėme sprendimą, kad žiemos sezonui pasiruošta. Kokių nors pastabų nebuvo. Kelininkai, šaligatvių prižiūrėtojai smėlio ir druskos sandėliuose turi, technika yra, šilumininkai tvirtino, kad nėra priežasčių, kodėl kažkuris namas negalėtų būti šildomas", – tvirtino Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Michailovas.

Paklaustas, ar nebus taip, kad žiema miestą užklups netikėtai, pavaduotojas atsakė: "Žiema nuolat ateina netikėtai. Taip yra dėl žmogiškojo faktoriaus. Žmonės nėra pripratę prie sniego, tarnybos turi įsibėgėti, kad gerai dirbtų."

Oficialiai žiemos sezonas uostamiestyje startuoja nuo lapkričio 1 d. Tada naktimis pradeda budėti kelininkai, kad prireikus galėtų išvažiuoti barstyti gatvių.

Gairės: tarnybos, žiema, keliai
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

> Andrius

Žiema netikėtai užklumpa tik vairuotojus, kurie mano, kad ir žiemą keliai bus tokie kaip vasarą :DD

Andrius

Apie tai ar pasirengė, galėsime pasakyti, kai pašals ir ateis žiema. Kiekvieną rudenį deklaruoja, kad žiemai pasirengė, bet vėliau žiema vistiek ateina netikėtai.

Anonimas

svarbu kiemuose smėlio dėžes su smėliuįrenkite ir to pilnai užteks
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS