Uostamiestį papuoš įspūdingas sakurų parkas | KaunoDiena.lt

UOSTAMIESTĮ PAPUOŠ ĮSPŪDINGAS SAKURŲ PARKAS

  • 39

Klaipėdos savivaldybė kviečia susipažinti su rengiamo sakurų parko uostamiestyje techninio darbo projekto projektiniais pasiūlymais ir teikti nuomonę ir pastabas dėl priešprojektinių sprendinių nuo birželio 19 iki 29 d. elektroniniu paštu vinga.juskauskaite@adem.lt ir rima.pletkauskiene@klaipeda.lt.

Objektas – sakurų parko Klaipėdoje techninis darbo projektas.

Statytojas – Klaipėdos miesto savivaldybės administracija.

Statybos vieta – teritorija tarp sklypų Taikos pr. 70 (Klaipėdos miesto savivaldybės kultūros centras Žvejų rūmai) ir Taikos pr. 72 (Klaipėdos Naujoji Apaštalų bažnyčia) sklypo unik. Nr. 4400-4486-2286, Klaipėdos m.

Žemės naudojimo paskirtis  – kita.

Projektuotojas – „Nacionalinių projektų rengimas“, įmonės kodas 300898594, adresas: Mėnulio g. 7-101, LT-04326, Vilnius; e-paštas: info@adem.lt, tel.: +370 5 2107488.

Projekto vadovas – Vinga Juškauskaitė, el. p. vinga.juskauskaite@adem.lt, mob. 8 699 45 904.

GALERIJA

  • Uostamiestį papuoš įspūdingas sakurų parkas
Rašyti komentarą
Komentarai (39)

ddd

ar savo fantazijos neturit, kad tik svetimas idėjas vagiat, panašu į laužikienės sapaliones - sakuros-luizė - ledo skulptūros ir giedraitytė. viskas

tomas

Labai gražus paveikslėlis, deja, tik paveikslėlis. Vieta tam paveikslliui netinkama - per daug judrių gatvių apsuptyje nebus malonu ir sveika pailsėti, pasigrožėti tiek sakuromis, tiek ir aplinka. O kaip atrodys parkas sakuroms peržydėjus? Ar nepuls vaikučiai skinti prisirpusių, bet užnuodytų uogelių?Manau, tokiam parkui tinkamesnė vieta būtų pietinėje miesto galyje, kažkur apie Smiltelės gatvę.

pušelė

Taigi naujam rajone pasodino pušis, tai ko jas neprižiūri, kur jos dingo kai kur tik lentelės liko, kad buvo pasodintos pušys, kas per debilas tokias mažas pušeles galėjo pasodint, kad jų net nesimatė net neužaugus žolei, kas už tai atsako paviešinkit ir kiek pinigų suplota
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS