Uostamiestyje pluša darbininkai: tvarkoma Jūros gatvė | KaunoDiena.lt

UOSTAMIESTYJE PLUŠA DARBININKAI: TVARKOMA JŪROS GATVĖ

Jūros gatvėje trinkelės netrukus nebebanguos – nuo praeitos savaitės čia pluša darbininkai. Priešais tebetvarkomą Ferdinando skverą keičiami sulūžę vandens surinkimo latakai ir išklibusios trinkelės.

„Mūsų skyriaus rangovai ten dirba. Įgriuva, daug duobių gatvėje ir šaligatvyje. Gyventojai jau keletą metų dėl to mus atakavo. Kadangi Ferdinando aikštę jau beveik baigiame tvarkyti, išspręsime ir šią problemą“, – paaiškino Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė.

Darbininkai dar praėjusio ketvirtadienio vakarą atitvėrė Jūros gatvės dalį su stovėjimo aikštele tarp Gegužės ir Krovėjų gatvių – palei visą Ferdinando skverą.

Šioje dalyje trinkelėmis išklota ne tik pėstiesiems skirta zona, bet ir važiuojamoji dalis bei mašinų stovėjimo aikštelė.

Jau kurį laiką po mašinų ratais banguodavo išsiklaipiusios trinkelės. Vaikščioti, ypač po lietaus, taip pat buvo nepatogu.

Darbus atliekančios įmonės atstovas sakė, kad buvo sulaužyti lietaus surinkimo latakai, užsikimšo kanalizacija. Jis svarstė, kad latakai galėjo sulūžti dėl neteisingai apskaičiuotos apkrovos.

Kada bus baigti darbai, įmonė tiksliai įvardyti nesiryžo.

„Matot, sena danga. Taip greitai sutvarkyti nepavyks. Šiaip būtume pabaigę šią savaitę, o dabar gali tekti užgaišti ilgiau“, – paaiškino įmonės atstovas.

Pasak jo, kloti Jūros gatvės trinkeles užtrunka du tris kartus ilgiau nei įprastas.

„Eglutės formos raštą sudėti į vietą užtrunka. Trinkelių matmenys truputėlį skiriasi, jas įkišti į vietą labai sudėtinga. Poros milimetrų skirtumas, ir jos „nuvažiuoja“, labai sunku atstatyti. Aišku stengsimės greičiau, bet ne viskas nuo mūsų priklauso“, – teigė bendrovės atstovas.

GALERIJA

  • Uostamiestyje pluša darbininkai: tvarkoma Jūros gatvė
  • Uostamiestyje pluša darbininkai: tvarkoma Jūros gatvė
Skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

snobai

sakurų parke taip pat lietaus laukia

Antanas

Šaunuoliai ,o dabar patikrinkite kaip dirba Simonaitytės gtv.,jau daugiau kaip tris savaites pasirodo ir dingsta .Sakau gal lietaus laukia ,pasiteisinimui.Bordakas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS