Klaipėdos autobusuose keleiviai pamiršta ir rankines, ir meškiukus | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS AUTOBUSUOSE KELEIVIAI PAMIRŠTA IR RANKINES, IR MEŠKIUKUS

Išsiblaškę keleiviai autobusuose pamiršta įvairius daiktus. Klaipėdos autobusų stoties darbuotojai ieško garbaus amžiaus moters, kuri paskutinę metų dieną transporto priemonėje paliko rankinę su dokumentais.

Ieško rankinės savininkės

Klaipėdos autobusų stoties direktorė Danutė Kubilienė pasakojo, kad rankinę, kurioje buvo ir keleivės pasibaigusio galiojimo pasas, pensininko pažymėjimas, asmens tapatybės kortelė – rado vairuotojas.

Pagal dokumentus daiktų savininkė 85 metų klaipėdietė.

„Ieškau rankinės ir dokumentų savininkės visais kanalais. Norime juos moteriai atiduoti. Jei nerasime, viską atiduosime policijai. Šiaip mums nėra privaloma ieškoti autobusuose paliktų daiktų savininkų, bet norisi padėti žmogui“, – tvirtino vadovė.

Pasak D.Kubilienės, liko vilties, kad moteris ar jos artimieji gyvena adresu, kuris nurodomas nebegaliojančiame pase.

„Darbuotoja, važiuodama namo, užsuks, nes jai pakeliui. Tikimės, kad rasime moterį“, – vylėsi vadovė.

D.Kubilienė pasakojo, kad pastarosiomis dienomis jiems buvo perduota dar viena tapatybės kortelė. Prieš kelis mėnesius buvo rasta piniginė, kuri buvo pavogta iš merginos.

„Pinigų aišku nebebuvo. Piniginėje buvo daug kortelių visokių. Savininkės patys ieškojome. Suradome per biblioteką. Šiaip sudėtinga tai būna padaryti. Niekas mums neteikia asmens duomenų. Jei turime tik asmens tapatybės kortelę, sunku surasti savininką“, – pasakojo vadovė.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

gerai

kad raninej nepaliko savo iphone 5S :D

Patarejas

Tai per FaceBook jei iki 40 reikia ieskot. O jei virs 40 tai prie turgaus ir Maximos skelbimus iskabint :D

SUSIJUSIOS NAUJIENOS