Verslo puoselėtojams – „Darbo žvaigždės“ | KaunoDiena.lt

VERSLO PUOSELĖTOJAMS – "DARBO ŽVAIGŽDĖS"

Koncertų salėje vyko Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų 97-ųjų veiklos metinių sukakties šventė. Jos metu "Darbo žvaigždėmis" apdovanoti du savo veikla versle pasižymėję asmenys – Sigitas Mičiulis ir Tadas Šatkauskas.

Tradicinis renginys skirtas pagerbti labiausiai verslui nusipelniusius žmones. Ta proga vakar buvo įteiktos sidabro ir bronzos žvaigždės, taip pat rūmų padėkos ženklai verčiausiems aplodismentų verslo bendruomenės atstovams.

Į vieną didžiausių verslo renginių Vakarų Lietuvoje susirinko daugiau kaip 200 įmonių vadovų. Dalyvavo rūmų nariai bei vietos valdžios atstovai.

Vertingiausias, sidabro žvaigždės apdovanojimas įteiktas Tauragės rajono merui S.Mičiuliui už verslo ir valdžios bendradarbiavimo skatinimą regione.

"S.Mičiulis – verslo žmogus, buvęs rūmų narys, turi įmonę, o šiuo metu Tauragėje jis yra tarpininkas tarp verslo ir valdžios. Regione atsirado sinergija: remiamas darbo vietų kūrimas, smulkių ir vidutinių įmonių steigimas, kuriamos didesnės vertės darbo vietos, vykdoma socialinė programa "Atgal į Lietuvą", kuria jaunimas skatinamas grįžti ir dirbti Tauragei", – pastebėjo Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų direktoriaus pavaduotoja Vida Kažuro.

Bronzos žvaigždė už verslo plėtrą įteikta konsultacines paslaugas teikiančios bendrovės "Sabelija" generaliniam direktoriui Tadui Šatkauskui.

Tai visoje Lietuvoje veikianti Klaipėdos įmonė, o jos vadovas T.Šatkauskas – ilgametis rūmų narys.

Bronzos žvaigždės nugalėtoją rinko Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų taryba, o sidabro – Lietuvos rūmų, kurių iš viso yra penki, prezidiumas.

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai vienija daugiau kaip 230 narių, tarp kurių – didžiausios regiono įmonės bei vidutinio ir smulkiojo verslo atstovai. Rūmai atstovauja Klaipėdos ir Tauragės regionų verslininkų interesams bei siekia verslo plėtros šiuose regionuose.

Rūmai aktyviai dalyvauja įvairiuose tarptautiniuose projektuose ir programose, skatina užsienio prekybą ir prekių bei paslaugų eksportą, smulkiojo ir vidutinio verslo plėtrą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

yt!

ahaha! nusipelnes zmogus :) nebent verslui. o darbuotojai dirba vos ne uz minimuma. paziurekit kaip keiciasi imoneje darbuotojai. visi is ten bega

tik jau

Na Tadas tikrai verslui nusipelnęs tik va, kad socialiai žmogus visai nemąsto, tiks sau ir sau viską, nei darbuotojams nei ką paremt jei iš to naudos negaus asmeninės...

BHUDE SCOTT

Sveiki Bhude Scott paskolos organizacija susiformavo siekiant padėti žmonėms poreikius padeda ,: pavyzdžiui, finansinės paramos. Taigi, jei jūs einate per finansinių sunkumų ar esate kokiame nors finansų netvarka, ir jums reikia lėšų pradėti savo verslą ar jums reikia paskolą apmokėti savo skolą arba sumokėti savo sąskaitas, pradėti gražią verslą, arba esate ieškant ją sunku gauti kapitalo paskola iš vietos bankų, susisiekite su mumis šiandien elektroniniu paštu: bhudescottloancompany@yandex.com už Biblija sako "Lk 11:10 Kiekvienas, kuris prašo, gauna; tas, kuris ieško, randa; ir tam, kuris paskambina, durys bus atidarytos "Taigi neleiskite darbas galimybę perduoti Jums nes Jėzus yra tas pats vakar, šiandien ir per amžius daugiau informacijos prašome darbas yra rimtų pažiūrų ir Dievas bijo žmonių. Jei esate finansiškai aušros ir jums reikia paskolą prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu: bhudescottloancompany@yandex.com informaciją, reikalingą Jūsų vardas ... Pavardė ... SE

SUSIJUSIOS NAUJIENOS