Vien estakada Rusnės problemų neišspręs | KaunoDiena.lt

VIEN ESTAKADA RUSNĖS PROBLEMŲ NEIŠSPRĘS

  • 5

Potvyniai pamaryje ne tik ilgėja. Specialistų teigimu, dėl nevalomų upių vagų, susidaro kilometrinės ledų sangrūdos, kurių išsprogdinti – neįmanoma.

Taip pat teigiama, kad estakada kelyje Šilutė-Rusnė problemos neišspręstų. Šiandien Šilutėje padėtis aptarta specialiame posėdyje.

Į išplėstinį ekstremaliųjų situacijų posėdį Šilutėje kviesti šešių ministerijų atstovai, tačiau centrinė valdžia delegavo vietos valdininkus, kurie sprendimo galios neturi.

Vanduo nuo apsemto kelio slūgsta, automobiliai vėl keliami. Tačiau rusniškiai sunerimę dėl saugomų teritorijų tarnybos sprendimo išsaugoti keliolika 80 metų senumo medžių. Juos reikėtų iškirsti rekonstruojant kelio atkarpą nuo Griniaus tilto iki užliejamos kelio dalies. Vien estakada, gyventojų bėdų neišspręs.

„Nusileidus nuo estakados taip, kaip mes dabar nusileidžiam nuo Atmatos tilto, mes vėl važiuosime į vandenį, nes kelias yra per siauras, jis senas, reikia keisti sankasas. Reikia jį platinti ir tvirtinti“, – sakė Rusnės seniūnė Dalia Drobnienė.

Rusnės estakadą su kelio rekonstrukcija planuota baigti iki metų pabaigos.

Plačiau apie tai – Marijos Gabrienės reportaže.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

deinis

O kaip ten ,buvo rašyta ,kad kaškoks inžinierius sakė kad galima daug padaryti ir be tos estakados ,tik reikia kažką padaryti su pylimais ar kažką ,kas gali pakomentuoti plačiau ,gal mažiau reikės otkatų.

Anonimas

Taip, estakada problemos NEISSPRES. Problema isnyks kai Rusne bus sudeginta, nugriauta ir buldozeriais islyginta. Triedzia debilai, iesko sprendimu kai sprendimas po nosimi kabo. Nedaro nieko o milijonus i kisene kraunasi. Vot niekseliai.

P.

Labai įdomu kurioje čia vietoje Šilutė-Rusnė kelyje šita foto pagrindinė daryta :D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS