Vietoj reklamos – politinis fiasko? | KaunoDiena.lt

VIETOJ REKLAMOS – POLITINIS FIASKO?

Palangos politiko Vytauto Gliožero viešas įrašas, kuriuo jis gyrėsi padėjęs bėdos ištiktam senjorui, sukėlė piktų komentarų audrą. Pats politikas pareiškė, kad jį užsipuolė oponentai. 

Į Palangos savivaldos rinkimus su visuomeniniu komitetu „Palangiškiai“ einantis V. Gliožeris praėjusį penktadienį pasiskelbė padėjęs senoliui užvesti automobilį.

Beveik 12 tūkst. vienijančioje internetinėje grupėje „Mano Palanga“ jis teigė, kad žmogui pagelbėjo atsitiktinai ir visai ne dėl reklamos. Nuotraukoje V. Gliožeris pozavo prie senjoro automobilio.

„Pirma visur ir visada būkime žmonėmis, tik paskui politikais. Šiandien atvykau į „maximą“, matau, kad garbaus amžiaus senjoras neužveda automobilio, nes nusėdęs akumuliatorius. Pajungiau prie savo automobilio akumuliatoriaus gnybtus ir automobilis užsivedė. Pasirodo žmogus vietinis palangiškis, jam pakėliau nuotaiką, o sau kaip visi politikai pasidariau prieš rinkimus „piarą“, kurį mėgsta daryti įvairaus plauko politikai, nors aš į bėdą patekusiam žmogui padėjau ne dėl reklamos, o dėl to kad vadovaujuos pilietiškumo principu. Rinkiminio komiteto „Palangiškiai“ politinė reklama sukurta pačio kandidato ir platinama nemokamai (kalba netaisyta – I.L.).“

Sujaudinti turėjusi žinutė virto pajuokos objektu.

Komentatoriai be gailesčio rėžė kritiką, esą politikams svarbiausia darant gerus darbus yra filmuoti save ir nepamiršti įdėti į feisbuką, o norint nuoširdžiai padėti kitiems galima ir nesiskelbiant apie tai visam pasauliui. Yra ir geresnių būdų į save atkreipti dėmesį, rašė palangiškiai.

Tik prieš rinkimus toks geras pasidarėt?

„O kur tamsta anksčiau buvot, kažkaip nesusidūrėm su jūsų labdaringom akcijom. Tik prieš rinkimus toks geras pasidarėt?“ – klausė internautai.

Tiesa, ne visi komentarai pikti – ginti kolegą suskubo komiteto „Palangiškiai“ koordinatorius Eugenijus Simutis, esą žmogus padėjo kitam žmogui ir jam dėl to neturėtų būti gėda. Jo žodžiais, mūsų visuomenė taps geresnė, kai nenusisuks į kitą pusę pamačius, kad kaimyno namas dega ar žmogui mašina neužsiveda.

Pats V. Gliožeris tikino, kad jį netikėtai nufotografavo pro šalį ėjęs draugas, tad pasitaikius progai pasinaudojo situacija rinkėjų palankumui pelnyti.

„Kai užvedžiau žmogaus mašiną, priėjo mano pažįstamas. Sakau, nufotografuok. Konservatoriai reklamuojasi visokias nesąmones darydami. O čia – nei pinigų, nieko, tik kultūringai užvedėme, žmogui palinkėjau sėkmės, laimės ir tiek“, – dėstė vyras.

Užgauliojimai internete politiko nenustebino, jis įsitikinęs, kad buvo iškoneveiktas konservatorių rinkėjų.

„Nematau tame nieko blogo ir nė kiek nepykstu“, – nukirto pašnekovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Petras

Koks čia politikas, manau čia nupešotas gaidelis ant pigų trukų bandantis pasidaryti reklamą. Šlykštu fe

Kam girtis?

Uzvedei ir uzvedei...negrazu ..pora sekundziu darbo...o pagyru...

palanga

ne palangiskis o is kazkokio kaimo kriminalistu dirbt i palanga parejo kol nebuvo parasytas pasiliuosuot uz gera tarnyba
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS