Vyks Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos posėdis | KaunoDiena.lt

VYKS KLAIPĖDOS RAJONO SAVIVALDYBĖS TARYBOS POSĖDIS

  • 3

Klaipėdos rajono savivaldybė informuoja, kad mero potvarkiu Nr. MV-75 šaukiamas Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos posėdis, kuris vyks gegužės 31 d. 10 val. savivaldybės posėdžių salėje, Klaipėdos g. 2, Gargžduose.

Gegužės 31 d. tarybos posėdžio medžiaga paskelbta savivaldybės internetinėje svetainėje www.klaipedos-r.lt skiltyje „Taryba“, „Tarybos posėdžiai“, adresu http://www.klaipedos-r.lt/go.php/lit/Tarybos-posedziai.

Klaipėdos rajono savivaldybės interneto svetainėje www.klaipedos-r.lt, skyrelyje „Taryba“  bus galima stebėti tiesioginę posėdžių transliaciją.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Zenonas Priekuliškis

Nepamirškit gerbiamasis išklausyti ir nusikalstamos "Gargždų švaros" kiek už neatliekamas paslaugas, priteisė jų bendrai teisėjai iš paskutinių žmonių pinigėlių. tai jokia teisinė valstybė, JŪS kuriate stribinę valstybę. Sakote pagal įstatymus? Pagal įstatymus žmones ir į sibirą vežė. Jūs vykdote genocidą, tik kita forma, išgamos. Mano tel. 8 662 33770.

Zenonas Priekuliškis

Savivaldybė, nuo žodžių savivaliauti ir valdyti. Todėl ir įkūrė mafijinę "Gargždų švarą", kuri už neatliekamas paslaugas, prisiteisinėja pinigus. Tik tesinio nihilizmo pertvinkusioje valstybėje taip įmanoma,

Anonimas

ruosiama apkalusa 06-15-17 del Klaipedos savivaldymes keitimo i Gargzu sav.Nuspres kaimai ir visi Klaipedos priemiesciai bus Gargzdu savivaldybe

SUSIJUSIOS NAUJIENOS