Žvarba uostamiestyje išvaikė kelininkus? | KaunoDiena.lt

ŽVARBA UOSTAMIESTYJE IŠVAIKĖ KELININKUS?

Šalčio rekordai Klaipėdoje sujaukė darbininkų planus – sustojo šalia Senojo turgaus esančios žiedinės sankryžos Taikos prospekto link vykstanti vandentiekio tinklų rekonstrukcija. Kaziuko mugei besiruošiantys klaipėdiečiai negailėjo priekaištų, esą išraustas kelias šalia senamiesčio miesto nepuošia.

Dienraštis jau rašė, kad maždaug nuo Senojo turgaus iki Sausio 15-osios gatvės trikdomas eismas, kelininkai kasinėja keliose vietose.

Darbus važiuojamojoje kelio dalyje įmonės "Klaipėdos vanduo" užsakymu atlieka Kauno bendrovė "KRS".

Klaipėdos savivaldybės Statybos leidimų poskyrio vedėja Rima Liudžiuvienė informavo, kad leidimas vandentiekio tinklų rekonstrukcijai išduotas nuo vasario 15 iki balandžio 30 d.

"Nei kelininkų, nei jų technikos jau kuris laikas nesimato, matyt, dabar per šalta dirbti. Bet galėjo prieš savaitgalį aptvarkyti, o ne išrausti ir palikti. Vyks Kaziuko šventė, į Klaipėdą suvažiuos tūkstančiai žmonių iš visos Lietuvos ir užsienio, veikiausiai bus spūstys. O čia dar kelio juosta užtverta ir vaizdas nekoks", – dėstė viena klaipėdietė.

Trečiadienį statybvietė buvo tuščia.

Susisiekus su bendrove "KRS", telefonu atsiliepusi įmonės atstovė žurnalistams sakė, kad šiuo metu visi atostogauja.

"Esame užšalę ir nevyksta darbai. Bet artėjant šventėms perduosiu, ar įmanoma ten ką nors padaryti, tačiau iki galo, kad neliktų aptvėrimų, tikrai nesutvarkysime", – sakė pašnekovė.

Bendrovės projektų vadovas su žurnalistais kalbėjosi nenoriai.

"Mes dirbame pagal projektą, dabar – šalčiai, laikinai sustabdėme, kiek šalčiai tęsis, bijau pasakyti. Tikimės, kad pirmadienį sugrįšime. Bet kaip bus iš tikrųjų, nežinau", – kalbėjo jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

jo lietuvos motereles turi ka veikt -nedirba per tokius salcius nes juk gruntas susales -blogai - dirbtu vel butu blogai Taip ir gyvenam turim ka veikt -atsakinet irodinet i kvailus klausimus

Abs

Lol Prie senojo turgaus nebuvo ir nėra žiedinės sankryžos

Turgus

Argi kelininkai užsiima gerbūvio tvarkymu? Kelininkai kelius tiesia ir juo prižiūri.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS