Automobilių aikštelę gaubia paslaptingi įvykiai | KaunoDiena.lt

AUTOMOBILIŲ AIKŠTELĘ GAUBIA PASLAPTINGI ĮVYKIAI

Nusikaltimus nuosavybei tiriantys pareigūnai aiškinasi virtinę pranešimų apie pavogtas mašinas iš automobilių pardavimo aikštelės. Pastarasis pranešimas policiją pasiekė pirmadienį.

Tądien į policiją atėjęs vyras parašė pareiškimą ir jame nurodė, kad šeštadienį Minijos gatvės automobilių pardavimo aikštelėje neberado savo automobilio "Audi A8", pagaminto prieš 10 metų.

Dingusią mašiną savininkas įvertino 11 tūkst. eurų.

Vyras įtaria, kad jo automobilis galėjo būti pavogtas arba parduotas be jo žinios.

Šis pranešimas labai panašus į lapkričio pradžioje policijai pareiškimą parašiusios moters išdėstytą istoriją.

Ji teigė, kad šiemet rugsėjo 21 d. paliko toje pačioje Minijos gatvės aikštelėje savo automobilį "Hyundai Santa Fe". Lapkričio pradžioje viename interneto tinklalapyje moteris pastebėjo skelbimą, kuriame atpažino savo automobilį. Jį kažkas pardavinėjo už 3,8 tūkst. eurų.

Pareiškėjai kilo įtarimas, kad jos automobilis iš aikštelės pavogtas, vagis ar jo parankiniai ketino realizuoti jį, siūlydami internetinėje erdvėje.

Panašių pareiškimų Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai tiria kur kas daugiau. Jų gali būti iki dešimties.

Panašu, kad šioje aikštelėje vykstantys įvykiai kur kas sudėtingesni, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

Aikštelės savininkai turėtų suvesti automobilių pardavėjus su pirkėjais.

Nors aikštelėje tebestovi parduodami automobiliai, policijos duomenimis, įmonės turtą dar vasarą yra perėmęs bankroto administratorius.

Policininkams vis dar nesiseka susisiekti su aikštelės savininku, jis veikiausiai yra išvykęs iš Lietuvos.

Todėl neaišku, ar automobiliai buvo parduoti, bet su jų savininkais neatsiskaityta, ar mašinos realizuotos aikštelės savininkui nė nežinant.

Keli automobiliai rasti. Policininkai bando aiškintis, kaip jie atsirado pas jų dabartinius savininkus.

Sandorių istorijos – labai painios, jas bandoma išnarplioti. Kol kas ne iki galo aišku, ar automobiliai parduoti teisėtai, tik pinigus už juos paėmę žmonės neatsiskaitė su pardavėjais, o gal čia tikrai vykdomi nusikaltimai.

Pareigūnai aiškinasi, kaip, sustabdžius aikštelės veiklą, joje atsirado naujų automobilių. Čia laikoma nemažai mašinų be valstybinių numerių.

Bylą tiriantys pareigūnai ieško ir automobilius šioje aikštelėje norėjusių parduoti mašinų savininkų.

Mažiausiai tikėtina, kad iš šios aikštelės mašinos primityviai pavagiamos.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

sonata

gyvenu salia,daug metu si aikstele nepriziurima,ir niekieno nesaugoma,benamiai joje gyvena,masinos stovedavo paliktos be prieziuros

L.

Uab "Kestutis ir Rolandas" jei neklystu. Musu masina irgi dingo sioje virtineje. I policija kreipemes lapkricio viduryje. Automobilis jau rastas, bet vis dar vykdomas tyrymas.

zinau viska

Teko susidurti su aiskteles savinininku. Zioplys kazkoks. Pardave senyvu zmoniu automobili ir naudodamasis tuom, kad auto savininkus pazysta ilga laika mokejo dalimis! Pats asmeniskai vaziavau prasyti - vos ne ,, ismusineti pinigu"
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS