Plungės rajone – siaubingas lengvojo automobilio ir vilkiko susidūrimas | KaunoDiena.lt

PLUNGĖS RAJONE – SIAUBINGAS LENGVOJO AUTOMOBILIO IR VILKIKO SUSIDŪRIMAS

Antradienio rytą netoli Plungės įvyko skaudi nelaimė – sunkiai sužeistas pagyvenęs lengvojo automobilio vairuotojas.

Eismo nelaimė įvyko kelios minutės po 10 val. Plungės rajone, Pakerų kaimo ribose iš šalutinio kelio į pagrindinį išvažiavo lengvasis automobilis „Renault“.

Tuo metu pagrindiniu keliu Plungė-Rietavas važiavo vilkikas, jo vairuotojas nebespėjo sustabdyti sunkiasvorės transporto priemonės ir rėžėsi į „Renault“.

Į Įvykio vietą netrukus atskubėjo ne vienas greitosios medicinos pagalbos ekipažas. 78-erių vairuotojas buvo prispaustas automobilyje, vyras buvo be sąmonės.

Medikai ligoninę išgabeno ir su juo važiavusią moterį, jai lūžo kojos kaulai.

Netrukus į nelaimės vietą iškviestas dar vienas medikų ekipažas, pagalbos prireikė vilkiko vairuotojui. Vyras patyrė šoką, jis negalėjo suvaldyti savo emocijų.

Įvyko vietoje dirba policininkai bei ugniagesiai.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

vidmantas

Sitam senam vilkikui turbut pora ratu nu gal trys testabde ten greitis 70 o nuleke i pieva maciau iskur tempe ja ce ne tik senukas kaltas ekonomika pilna senu vilkiku ten rida tris milijonai:)

Petrus

As tik uz skvernieli balsuosu tas tai tikrai vazineja protingai nei kiti lozorei.

Drs

Aš kasdien važiuoju Plungės rajono ir miesto keliais,ir nuolat esu pasipiktinęs Plungės vairuotojų kultūra, toks vaizdas kad vos ne garbės reikalas iš šalutinio kelio išlysti prieš pat transporto priemones kurios važiuoja pagrindiniu keliu,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS