Dėl mirusiųjų Nidoje ir Klaipėdoje – klausimai | KaunoDiena.lt

DĖL MIRUSIŲJŲ NIDOJE IR KLAIPĖDOJE – KLAUSIMAI

Nidoje kelias dienas ieškota skenduolio. Būta patikimų žinių, kad žmogus nuskendo Kuršių mariose. Klaipėdos policijos pareigūnai tebesiaiškina upės krantinėje rastos mirusiosios asmenybę.

Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos narai tris dienas iš eilės nardė prie Nidos prieplaukos ieškodami šioje vietoje nuskendusio vyro. Jie išžvalgė kelis šimtus metrų marių dugno, tačiau žmogaus palaikų neaptiko.

Vėliau gelbėtojai žvalgėsi kūno iš guminės valties, plačiai apiplaukė marių pakrantę, žvalgėsi ir arčiau farvaterio. Žmogaus ieškota ir sonarais apžiūrint marių dugną. Nuo šeštadienio trukusios paieškos buvo bevaisės.

Esama patikimų žinių, kad 58 metų vietos gyventojas penktadienį vakare nuo krantinės žvejojo stintas.

Šioje vietoje yra įrengtos vaizdo kameros, kurios užfiksavo, kai vyras nukrito nuo krantinės į ledinį vandenį. Buvo jau tamsus metas.

Kitą dieną ant krantinės buvo rasti šio vyro daiktai.

Po intensyvių tris dienas vykdytų paieškų toliau skenduolio nebeieškoma.

Specialistai teigia, kad šaltame vandenyje kūnas gali išbūti apie tris ar keturias savaites, tik po to tikėtina, kad palaikai išplauks į vandens paviršių.

Uostamiesčio policijos pareigūnai vis dar aiškinasi Dangės krantinėje praėjusią savaitę rastos dar neatpažintos moters asmenybę ir mirties aplinkybes.

Velionė galėjo būti apie 60 metų, ji aptikta sėdinti ant krantinės laiptelių, iki kelių kojas įleidusi į šaltą upės vandenį.

Smurto žymių ant šios tvarkingai apsirengusios moters kūno neaptikta.

Esama spėjimų, kad ji galėjo būti rusakalbė, galbūt ne klaipėdietė, o atvykėlė.

Moteris vilkėjo žieminį paltą su dirbtiniu kailiu, segėjo kuklius auksinius auskarus, ant grandinėlės nešiojo sidabro kryželį su rusiškais įrašais.

Nors pareigūnai jau turi žinių apie velionės asmenybę, tačiau oficialaus atpažinimo procedūra vis dar neatlikta.

Tiriama ir šios moters mirties priežastis, laukiama atsakymo iš chemikų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS